Emma Toussain
Emma Toussain Reality 7 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Jørney en Odim zijn officieel uit elkaar na racistische opmerkingen en fysiek geweld

Het lijkt dan nu toch écht verleden tijd te zijn, de relatie tussen Odim en Jørney. De twee rommelen al maanden maar nu lijkt de maat vol te zijn. Na enkele racistische opmerkingen van Jørney is de boel geëscaleerd en er blijkt ook fysiek geweld te zijn gebruikt. Op Instagram laten ze weten uit elkaar te zijn.

Jørney en Odim

Deze twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames van Ex On The Beach 2021 en er is sindsdien HEEL ERG VEEL gebeurd tussen deze twee. Odim zocht regelmatig aandacht bij andere vrouwen en dat terwijl zijn ‘vriendin’ Jørney zwanger thuis zat. Veel vrouwen kwam toen op voor haar en hoopten dan ook dat ze Odim zou verlaten. Toen de kleine geboren was ging het al snel weer mis en werd de Belgische Odim weer bij andere vrouwen gespot. Inmiddels leek het erop dat het weer redelijk oké ging. De twee zijn niet meer samen, maar zijn wel vaak in elkaars gezelschap te vinden omdat ze graag bij dochtertje Aliyaah zijn.

Afgelopen weekend liet Jørney middels een Instagram Story weten dat de relatie nu dan écht over is : “Zoals jullie weten is de afgelopen dagen het een en ander rond gegaan. Middels deze weg wil ik jullie laten weten dat wij officieel uit elkaar zijn. Zoals jullie allemaal weten heb ik in emotie vreselijke dingen geroepen naar mijn ex. Ook heb ik racistische uitlatingen gedaan. Dit had nooit mogen gebeuren en ik hoop dat jullie realiseren dat ik geen racist ben.”

Delphine reageert op haar racistische opmerking via Instagram

Fysiek geweld

Maar wat is er dan verder allemaal gebeurd? Dat legt ze op de volgende manier uit: “In het belang van onze dochter wil ik er niet te gedetailleerd op in gaan. Wat ik wel kan zeggen is dat mijn ex-partner en ik erge ruzie hebben gekregen waarbij fysiek geweld is gebruikt. Verder zijn er van beide kanten uitlatingen gedaan die niet door de beugel kunnen.”

Ook laat ze weten spijt te hebben van haar acties vraagt ze om rust: Ik wil tegen alle mensen die ik hierbij heb beledigd mijn oprechte excuses aanbieden, verder zal ik iedereen willen vragen om mij en mijn dochter met rust te laten.”

Bellen met scharrel van Odim

Het Instagram-account @reality.fbi deelt vandaag audiofragmenten van een telefoongesprek tussen Jørney en een ‘scharrel’ van Odim. Zo heeft hij kortgeleden wederom contact gehad met een vrouw en heeft zelfs tegen haar gezegd dat hij een relatie met haar wilde. Ook werd zij uitgenodigd op de voetbalclub waar Odim speelt. De onbekende vrouw doet liever geen uitspraken over het ‘contact’, omdat ze vindt dat dit iets is wat Odim zelf moet vertellen. Ai, dan weet je eigenlijk al genoeg.

OMG: EOTB-Jørney en Odim zijn uit elkaar om deze heftige reden