Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 24 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Praktisch en stijlvol: de rugzak maakt een ware comeback

Na corona heeft mode (wat ons betreft) een grote voorwaarde gekregen: ja, het moet stijlvol zijn, maar óók comfortabel en praktisch. Niet zo gek dus, dat de rugzak een stijlvolle comeback maakt.

Tijdens de lockdown verruilden we onze hakken, jurken en blousejes voor sneakers, trainingsbroeken en truien. Nu het normale leven weer in volle gang is, stellen we gemak steeds vaker voorop. Ja, die hakken, jurken en blousejes komen nu weer regelmatig uit de kast, maar een stuk minder dan voorheen. Eigenlijk is er nu een heel nieuw modetijdperk gestart: dat van stijl én comfort.

Dat betekent dat veel comfortabele schoenen, kleding en accessoires een stijlvolle upgrade krijgen. Sneakers zijn niet meer weg te denken uit het modelandschap en hetzelfde geldt voor sportieve looks. En hoewel de handtas altijd een onmisbaar fashion item blijft, is er in de modewereld nu ook ruimte voor een praktischere tas: de rugzak.

Stijlvolle rugzak shoppen

Zeg nu zelf: als je studeert of werkt, zijn er behoorlijk wat spullen die je dagelijks meesleept. Een laptop, notitieboek, waterfles, snacks, wat make-up en misschien een flesje parfum; je wil al je spullen dichtbij hebben, toch? Dan is het wel zo fijn als je een goede rugzak hebt die stevig, groot én stijlvol is.

Als het om een rugzak gaat, is een minimalistische stijl wel zo fijn. Zo kun je ‘m makkelijk combineren met al je outfits. Kijk maar eens naar de Soulo, de nieuwe rugzak van Duits merk ORTLIEB. Deze is ontworpen met jouw comfort in gedachten en heeft tegelijkertijd een clean design.

De Soulo verschijnt in drie kleuren: ebony (zwart), cascade (groenblauw) en cement (grijs). ORTLIEB

Waterproof en beveiligd

Dit model is speciaal gemaakt voor in de stad. Je smartphone en sleutels kunnen in het buitenvak aan de voorkant en je laptop of tablet past makkelijk in het laptopvak binnenin. Of je nu naar college loopt, je vrienden meet of op de fiets naar werk gaat; je spullen worden altijd beschermd, in weer en wind. Want: de Soulo is écht 100 procent waterproof, wat betekent dat je kostbare inhoud ook tijdens regenbuien (welkom in Nederland!) droog blijft.

De beste accessoires hebben een extraatje. Zo ook deze rugzak. De tas heeft een handige magneetsluiting. En om er zeker van te zijn dat er niemand aan je spullen komt, heeft ORTLIEB een slimme oplossing bedacht: de magneetsluiting heeft een geïntegreerde diefstalbeveiliging. Bij het sluiten van de tas schuif je twee clipjes bij de magneten om, waardoor de tas op slot zit. Zo kunnen andere mensen je rugzak niet zomaar openmaken en zijn je spullen altijd veilig. Kun jij je met een gerust hart én in stijl van A naar B verplaatsen.

De rugzak heeft een dekselsluiting met geïntegreerde diefstalbeveiliging, zodat je spullen altijd veilig zijn. ORTLIEB

Je leest het: stijl en comfort zijn de gouden combinatie. Shop de Soulo nu via de website van ORTLIEB.

In samenwerking met ORTLIEB