Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Celebrities 24 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Zien! Deze geweldige outfits droegen BN’ers op Coachella Festival

Afgelopen weekend was het weer zo ver, het tweede en laatste weekend van Coachella! Alle influencers en celebrities hebben weer alles uit de kast getrokken om in hun beste outfits op het festival te verschijnen. Dit weekend waren de Nederlandse Robbert Rodenburg, Anna Nooshin, Bram Krikke, Vincent Visser, Stefan de Vries en Rose Bertram aanwezig op het festival. Wij hebben de beste outfits op een rijtje gezet.

Anna Nooshin

Als we een Nederlandse influencer op het festival hadden verwacht is het wel Anna Nooshin. Via ‘get ready with me’ video’s op TikTok neemt zij ons mee bij het uitkiezen van een outfit. Het lijkt erop alsof zij een flinke koffer heeft meegenomen richting Californië, want de keuze is reuze. Toch is het Anna gelukt om weer geweldige outfits uit te kiezen. Op haar eerste dag draagt ze een zwart, kort rokje met een zwarte crop top van Prada, half hoge laarzen en een tas van Fendi.

Op dag twee neemt de influencer ons weer mee bij het maken van een outfitkeuze en wij zagen weer een aantal goede opties voorbij komen. Via Anna haar Instagram konden we zien dat zij is gegaan voor het zwarte pak met zilveren details en cut-outs. Ook de witte jurk uit haar GRWM lijkt ze aan te hebben gehad.

@annanooshin

GRWM Coachella day 2 #coachella #grwmroutine #coachellaoutfits #coachella2023 #festivalseason

♬ original sound – Anna Nooshin

Robbert Rodenburg

Robbert Rodenburg heeft ook flink uitgepakt met zijn outfits. Ook hij neemt ons mee met zijn voorbereidingen op het festival. Via een get ready with me op TikTok kunnen we zien dat hij voor de eerste dag een spijkerpak heeft laten maken bij het Mick Keus jeans atelier in Amsterdam en it looks hot! Op dag twee zien we Robbert verschijnen in een vintage cropped shirtje, een baggy spijkerbroek van Loïs en oranje schoenen.

 

Rose Bertram

Het Nederlandse model Rose Bertram maakte wel een heel bijzonder entree in Californië. Op haar Instagram deelt zij een foto hoe zij uit een helikopter stapt in een volledige outfit van Dior. Zij draagt een strakke, zwarte playsuit met een wijde rok met split en bloemenprint. Halverwege de avond lijkt ze de rok uit te hebben gedaan om lekker kunnen te dansen and she looks stunning!

Wauw! Deze geweldige outfits droeg Yolanthe Cabau op Coachella Festival afgelopen weekend