Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 20 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Wauw! Deze geweldige outfits droeg Yolanthe Cabau op Coachella Festival afgelopen weekend

Coachella is een van de bekendste en grootste festivals van Amerika. We zien ieder jaar de mooiste foto’s voorbij komen en laten we even eerlijk zijn, deze foto’s hebben iets betoverends en onbereikbaars. Daarbij schitteren alle celebrities hier keer op keer in de beste outfits, waar wij heel wat inspiratie uit kunnen halen. Geen wonder dus dat er zo’n hype om het festival heen hangt. Afgelopen weekend was de Nederlandse Yolanthe Cabau hier ook aanwezig. Zij showt haar geweldige outfits op Instagram.

Yolanthe Cabau op Coachella

Ook dit jaar verzamelden de meest stijlvolle beroemdheden, influencers en muzikanten zich op Coachella. Celebs van over de hele wereld reisden naar Californië om samen te genieten van niet één maar twee weekenden vol met muziek en extra feestjes. Zo was Yolanthe Cabau, die inmiddels al een tijdje in Amerika woont, ook op het festival te vinden. Natuurlijk trok zij voor deze gelegenheid de beste en feestelijkste outfits uit haar kast.

Lookbook

Yolanthe pakt flink uit. Zij plaatst de jaloersmakende foto’s op haar Instagram en de outfits stellen zeker niet teleur. “My first Coachella weekend! #Day1″, schrijft ze bij de eerste foto. Hierop is te zien dat zij een flaired jeans draagt met een regenboog top. Maar aan de details is ook goed gedacht, haar witte zonnebril en roze tasje matchen perfect.

Dag 2

Haar tweede outfit is even more impressive! Zo te zien was Yolanthe goed geslaagd met shoppen (of huren, kan ook), want op dag twee draagt ze een fantastische doorschijnende, zwarte broek met ruffles en een body met open rug, oeh la la! “Coachella baby“, schrijft ze erbij.

Dat Yolanthe Cabau het naar haar zin heeft in Amerika is wel duidelijk. Zij is hard aan het werk aan haar carrière als actrice en sleept opdracht na opdracht binnen. Wij zijn benieuwd of we haar volgend weekend weer op Coachella kunnen spotten en welke outfits ze dan weer uit de kast trekt Can’t wait!

Mannen zijn óók onzeker en dit zijn hun grootste pijnpunten