Redactie
Redactie Confession 20 apr 2023
Leestijd: 4 minuten

Sanna (26): ‘Ik heb mijn getrouwde baas een soa gegeven, daarna schold hij me uit’

Verhalen die je liever niet aan de grote klok wil hangen óf aan je eigen vriendinnen wil vertellen, terwijl het wel de hoogste tijd is om je hart te luchten. Say no more. In ‘Confessions’ lees je iedere week verhalen en gebeurtenissen die soms herkenbaar zijn, en soms ook niet. Maar een ding hebben wij allemaal gemeen: ieder van ons heeft wel eens iets meegemaakt of gedacht wat je liever niet openlijk uit. Omdat je denkt dat je de enige bent.

We spreken met Sanna*, die na een avontuurtje met haar getrouwde baas erachter kwam dat ze hém een soa heeft gegeven.

What happened?

“Toen ik werd aangenomen bij mijn huidige baan, was er één persoon die meteen opviel: mijn baas. Niet vanwege zijn functie, maar omdat ik gewoon mijn ogen niet van hem af kon houden. Het duurde ook niet lang voordat we samen in bed belandden. De nasleep daarvan was alleen iets minder: ik bleek hem een soa te hebben gegeven.”

Het was fantastisch, maar hij bleek getrouwd

“Het was vanaf het begin al duidelijk dat er ooit iets tussen ons zou gebeuren. De vonk sloeg over tijdens een van de eerste werkborrels, toen hij rondging met shots. We deden samen een shotje en raakten aan de praat. Het was niet meteen die avond raak natuurlijk, maar heel lang duurde het niet.

Ik denk dat ik er een maandje of drie werkte toen we voor het eerst met elkaar naar bed gingen. We waren met een groepje collega’s na de werkborrel nog even een drankje gaan drinken in een café. We bleven met z’n tweeën achter en voordat ik het wist waren we onderweg naar mijn huis. De seks was oprecht fantastisch. Er was alleen een ding: hij was getrouwd.”

Soa van een one night stand

“Het bleef niet bij een keer. Mijn baas is in totaal een keertje of vijf bij me thuis geweest, de ene keer na een werkborrel, de andere keer als booty call op een zaterdagavond. Het ding was alleen dat hij niet de enige was met wie ik seks had. Ongeveer een week voordat ik voor het eerst met hem naar bed ging, was ik bij een jongen blijven slapen na het uitgaan. Niet een van mijn meest heldere momenten, maar ja, het gebeurt. We hadden geen condoom gebruikt en wat bleek? Ik heb chlamydia van die jongen gekregen die ik vervolgens doodleuk aan mijn baas heb doorgegeven.

Uit pure paniek heb ik het een week lang stil gehouden. Ik probeerde hem te ontlopen op werk, maar omdat we elkaar altijd stiekem appjes stuurden tijdens werktijd, was het haast onmogelijk om hem compleet te negeren. Op een gegeven moment moest ik het natuurlijk wel vertellen, dus ik stuurde hem een appje dat ik hem na werk even moest spreken. Ik kwam hem vervolgens toevallig tegen in de keuken toen er niemand was (ik heb het idee dat hij me erheen zag lopen en gewoon achter me aan ging om te vragen wat er was), en toen heb ik het maar verteld. Ik zag hem meteen wit wegtrekken – snap ik, gezien zijn getrouwde situatie – en hij liep de keuken uit.”

Uitgescholden voor smerige slet en baan opgezegd

“De rest van de dag heb ik niks van hem gehoord of gezien. Ik denk eigenlijk dat hij tegenover collega’s heeft gedaan alsof hij ziek werd, en meteen naar de GGD is gerend. Of en hoe hij het aan zijn vrouw heeft verteld, weet ik niet. Hij heeft me wel nog een paar boze appjes gestuurd waarin hij me onder andere uitschold voor smerige slet – net alsof hij zo lekker koosjer bezig was.

Hoe dan ook, ik wist dat ik hem nooit meer normaal onder ogen zou kunnen komen, dus een paar dagen later diende ik mijn ontslag in bij mijn leidinggevende met als reden dat het werk toch niet was wat ik ervan had verwacht. Superkut, want het was wél wat ik ervan had verwacht en ik vond het echt heel leuk. Hoe leuk en spannend het ook was om seks te hebben met mijn baas, ik zou het nóóit meer doen. Het kan echt je carrière verpesten.”

Wil je ook je hart luchten of een verhaal kwijt zodat jij in de volgende ‘Confessions’ verschijnt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

*De echte naam is bekend bij de redactie.

B*tch! Je besties uitschelden is juist goed voor je vriendschap blijkt uit onderzoek