Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Reality 23 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

‘B&B Vol Liefde’-fans opgelet! RTL komt met een soortgelijk programma in de sneeuw

Deze zomer volgden we de avondturen van verschillende B&B eigenaren in de zoektocht naar de liefde. Het programma ‘B&B Vol Liefde’ is een van onze favorieten. Van jou ook? Dan hebben we goed nieuws: in december verschijnt de winterse spin-off van de het veelbekeken programma.

Deze winter komt RTL 4 voor het eerst met ‘Winter Vol Liefde’, van de makers van ‘B&B Vol Liefde’. Vijf singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen in Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Zwitserland. Als makelaar, hoteleigenaar of wildernisgids leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die ene speciale persoon, die hun hart verwarmt. Wie durft er over de grens te kijken en maakt het wintersprookje compleet?

Winter Vol Liefde

Stel, je bent een single skileraar, een alleenstaande restauranthouder of een ongebonden husky slee-rijder en leidt een geweldig leven in een winters buitenlands oord. Niets mis mee zou je denken, maar toch zijn al deze vrijgezellen op zoek naar dat ene kleine dingetje wat er nog ontbreekt in hun leven: de liefde. In ‘Winter Vol Liefde’ gaan Nederlandse vrijgezellen op zoek naar de liefde in de sneeuw. Iemand die hun harten onder een wollen deken in de witte bergen komt verwarmen. In dit nieuwe RTL datingprogramma spatten de sneeuwvlokken ervan af.

De deelnemers

In het eerste seizoen van ‘Winter Vol Liefde’ volgen we vijf Nederlandse singles. De 26-jarige Benjamin woont op 2000 meter hoogte in een skigebied in Zwitserland, Saul leidt een luxeleven in Riederalp in Zwitserland, de 43-jarige Guido woont in de prachtige, ongerepte natuur van Zweeds Lapland, de 51-jarige Edith woont samen met haar 14-jarige zoon in het prachtige Tirol en tot slot de 58-jarige Jan, die die anderhalf jaar geleden naar Zweden verhuisde.

‘Winter Vol Liefde’ is vanaf maandag 18 december vier weken lang elke maandag t/m donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4.