Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love & Seks 18 dec 2015
Leestijd: 2 minuten

Deze 6 blikken van een man geven ons allemaal knikkende knieën

Als iemand vraagt waarom je zo ontzettend gek bent op precies die ene man, vind je het moeilijk om uit te leggen. Want ja, het lag aan die éne blik in zijn ogen, die heeft (mede) bepaalt dat je he-le-maal in de wolken bent:

1. De fronsende wenkbrauwen

Hij kijkt quasi nonchalant naar je en je ziet hoe zijn wenkbrauwen in beweging komen. Hij fronst ietwat terwijl hij je doordringend aankijkt en dat geeft elke vrouw knikkende knieën. Als jouw lief of lover dit doet ben je direct om.

2. De uitbundige schaterlach

Net als mannen het sexy vinden dat wij hardop lachen, vinden wij dat ook heerlijk bij een man. De schaterlach is favoriet. Je ziet dat hij écht lacht en niets maakt een man mooier dan dat. Je weet dat hij het echt naar zijn zin heeft met jou en dat is al genoeg om er zelf ook van te genieten.

3. De subtiele knipoog

Een overdreven knipoog vindt geen enkele vrouw leuk. Maar er loopt zeker een scala aan mannen rond die heel goed een subtiele knipoog doen. Als je geluk hebt is het de knappe man voor je bij de kassa die zich omdraait en van wie je heel subtiel een knipoog krijgt. Wedden dat je stiekem toch met een glimlach de supermarkt uitloopt? Subtiliteit kan álles goedmaken bij een vrouw.

4. De ‘ik hou van je’ ogen

Deze blik is moeilijker uit te leggen dan welke blik dan ook. Het is de blik in zijn ogen dat je wéét dat hij van je houdt. Hij kijkt je aan met vertederende ogen en je ziet aan alles dat dit het moment is dat jij hem echt dierbaar bent. Een blik waar we allemaal van smelten en die meer zegt dan duizend woorden.

5. De bijtende tand op zijn lip

De blik in zijn ogen terwijl hij zachtjes op zijn onderlip bijt zegt genoeg. Je weet dat hij jou wil en dat hij dat het liefst nu wil. Een blik waarvan je weet wat je te wachten staat. Hij verlangt naar je.

6. De ogen vol trots

Je vertelt over je succes op werk en terwijl je aan het vertellen bent zie je in zijn ogen dat hij het heerlijk vindt dat je zo enthousiast aan het vertellen bent en hard aan het knokken bent voor je carrière. Je draait je om en ziet de trots in zijn ogen. Er gaat een rilling door je heen. Wat een schatje.

LEES OOK:7 x verleidelijke moves waardoor we staan te trillen op onze benen van verlangen