Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Reality 16 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

Wil je heen: bij The Harbour Club kijk je de reünie van ‘Echte Meisjes in de Jungle’ op groot scherm

Het tweede seizoen van Echte Meisjes in de Jungle loopt bijna ten einde. Zoals we allemaal weten, is de laatste aflevering echt een klapstuk. En wij weten waar je deze op z’n best kijkt, namelijk op groot scherm bij de Harbour Club in Amsterdam Oost.

Mannen hebben voetbal in de kroeg, wij vrouwen hebben Echte Meisjes in de Jungle bij The Harbour Club. Wij weten het wel…

De reünie van Echte Meisjes in de Jungle kijken bij The Harbour Club

Op maandag 26 februari staat The Harbour Club in Amsterdam Oost in teken van Echte Meisjes in de Jungle. Op die avond wordt de reünie (die altijd ontzettend juicy is) afgespeeld op groot scherm.

Als jij een realityliefhebber bent, dan is dit jouw ultieme girlsnight. De avond wordt gehost door realitykoning Fawry not Sawry. Geniet deze avond vanaf 20:00 uur van een heerlijk 3-gangen diner, entertainment en een dj. Klinkt top, toch?

De seizoensfinale

Famke Louise, Shanta Bakker, Jacomien Zoer, Deveny Sooda, Shirley Cramer, Lesley Versprille, Imen Dirie, Michelle Bibi en Kelly van der Veer en natuurlijk Michella Kox en Louisa Janssen gingen het avontuur van hun leven aan in het tweede seizoen ‘Echte Meisje In De Jungle’ bij Videoland.

Aan dat seizoen is nu bijna een einde gekomen en wij verheugen ons nu al op de finale. Om zeker te zijn van een plekje, bestel je snel tickets bij The Harbour Club.