Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Beauty en Style 14 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Tips om je uitgedroogde eyeliner pen een nieuw leven in te blazen

De eyeliner pen is misschien wel één van de beste uitvindingen op het gebied van make-up. Één minpuntje: ze drogen op een gegeven moment uit. Met deze tips blaas je je uitgedroogde eyeliner pen een nieuw leven in:

Schudden maar

Hoor je een klein balletje in je eyeliner pen? Dit is bedoeld om het geheel goed te mixen. Als je dit nog niet gedaan hebt, kun je je eyeliner een paar keer goed schudden voordat je het aanbrengt. Als het goed is verlaat de liquid de pen nu veel makkelijker.

Haal de pen over iets heen

Als er op je oog geen product uit je eyeliner pen komt, kan dat komen doordat de vloeistof nog niet genoeg naar beneden is gezakt. Haal daarom de pen een paar keer over je hand heen totdat de liquid eruit komt. Werkt dit niet? Dan kan het ook helpen de pen over een vochtige tissue heen te halen.

Warm water

Soms wordt de eyeliner aan de dikke kant, waardoor het niet meer goed naar buiten kan komen. Als je hier last van hebt kun je je pen in een kopje met warm water doen. Zorg ervoor dat de dop extra stevig op de pen zit en doe de pen met de punt naar beneden in het kopje. Haal de pen er na een paar minuten uit en schud het nog eens goed voordat je het aanbrengt.