Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love & Seks 14 dec 2015
Leestijd: 3 minuten

Wat vrouwen écht willen: 9 x wat iedere vrouw wil horen

Soms kan het zo simpel zijn. Het hardop uitspreken van gedachtes en gevoelens voor elkaar. Als hij ons knikkende knieën wil geven of vlinders in onze buik, zijn soms een paar woorden al voldoende:

1. Dat je anders bent dan iedere vrouw die hij ooit heeft ontmoet

Iedereen heeft een verleden, jij maar hij ook. En dat brengt soms wel eens lastige situaties met zich mee. Soms kun je jaloers zijn. Maar als hij je dan weer vertelt dat je anders bent dan iedere andere vrouw die hij ooit heeft ontmoet, weet je zeker dat je op nummer één staat.

2. Dat hij je mooi vindt als je wakker wordt

Wij vrouwen hebben een hoop middelen waardoor we ons uiterlijk net een extra zetje kunnen geven. Make-up bijvoorbeeld. Maar als je net wakker wordt, ben jij op je puurst. En wanneer hij dan in je oor fluistert dat hij je de allermooiste ooit vindt weet je dat hij je adoreert om hoe je er echt uitziet.

3. Dat hij je een intelligente vrouw vindt

Geen enkele vrouw wil alleen geroemd worden door haar uiterlijk. Ook de binnenkant telt. We willen horen dat hij ons slim vindt, doordacht en intelligent. Dat is pas een compliment.

4. Dat hij iedere weer verliefd op je wordt

Vanaf de dag dat je verliefd wordt op elkaar dien je iedere dag weer opnieuw voor elkaar te kiezen. Dat zijn namelijk de relaties die werkelijkwaar alles overleven. Als hij weer eens benadrukt dat hij iedere dag opnieuw verliefd op jou wordt en iedere dag opnieuw voor je kiest, weet je dat het goed zit tussen jullie.

5. Dat hij je een sexy ding vindt

Alleen lief, schattig en cute haalt het niet. Soms willen we een sexbomb zijn. Een vrouw waar hij naar verlangt. Een vrouw die hij wil verslinden. En wanneer hij dat hardop zegt terwijl hij je daarna mee sleurt naar de slaapkamer, sta jij in vuur en vlam.

6. Dat hij trots op je is

In het leven behalen we successen. Natuurlijk doen we dat voor onszelf, maar het is oh zo fijn als iemand die successen onderstreept. Als hij laat zien hoe trots hij op je is. Dan voel je je onoverwinnelijk.

7. Dat je de knapste vrouw in de ruimte bent

We komen allemaal wel eens op plekken waarbij je omringt wordt door bloedmooie vrouwen. En natuurlijk kijkt hij in de rondte. Jij had hetzelfde gedaan als er bloedmooie mannen waren. Maar wanneer hij zegt dat jij voor hem de mooiste vrouw in de ruimte bent, is die onzekerheid in één keer verdwenen.

8. Dat je zo goed mengt met zijn vrienden en familie

We willen allemaal onze geliefde mee kunnen nemen naar onze vrienden, naar onze familie. We kunnen dan alleen maar hopen dat dit ook daadwerkelijk het geval is. Maar wanneer jij goed kunt opschieten met zijn vrienden en familie is hij blijer dan ooit.

9. Dat hij niet kan wachten om je weer te zien

Jullie hebben allebei jullie eigen leven waardoor je niet altijd bij elkaar bent. Logisch ook. Je leven is groter dan alleen je geliefde. Maar daardoor kun je hem nog wel eens missen wanneer hij niet bij je in de buurt is. Wanneer je een berichtje krijgt of een belletje en hij deelt diezelfde gevoelens weet jij voor wie je naar huis gaat.