Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 3 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je weekhoroscoop van week 1

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 1 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen..

Weekhoroscoop week 1

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

1. Ram

Met je analytische benadering ga je het deze week niet redden. Er ontstaat een probleem met iemand in je omgeving. Je zult deze keer echt iets van jezelf bloot moeten geven als je verder wilt komen met dit communicatieprobleem.

2. Stier

Ben je een relatie aan het opbouwen, doe deze week dan wat kalmer aan. Neem de tijd, die ander loopt echt niet weg. Leg in je enthousiasme geen druk op de ander, dat kan een teleurstelling worden. Een stevige basis voor de toekomst leg je nu.

3. Tweeling

Jij ontdekt deze week dat er in je leven heel wat zaken zijn die geen stand houden als ze op de proef worden gesteld. Wees niet teleurgesteld, het is gewoon tijd om op te ruimen. Dat doe je niet alleen met je huis, ook in je leven is dat nodig.

4. Kreeft

Jij bent ontevreden over het werk dat iemand voor jou heeft gedaan. Je hebt het gevoel dat je alles over moet doen. Ligt dat nou aan het werk of aan die (te) hoge kwaliteitseisen die jij stelt? Denk daar eerst eens rustig over na.

5. Leeuw

Als het deze week niet zo lekker loopt, zet jezelf dan niet onder druk. Dat maakt het alleen maar moeilijker. Probeer te ontspannen. Als jij de dingen los kunt laten, kunnen anderen dat ook. Als de druk van de ketel is, kun je tot een oplossing komen.

6. Maagd

Jij reageert deze week uiterst geïrriteerd als je ervaart dat anderen grootse plannen met jou hebben. Jij had hierin vroegtijdig erkent moeten worden. Dat is wel waar, maar het is zonde om daardoor nu die mooie kans te verknallen.

Dit is het advies dat jij moet horen voor een eerste date volgens jouw sterrenbeeld

7. Weegschaal

Jij hebt de neiging alles wat je met hard werken hebt opgebouwd in één klap, met één impulsieve actie te vernietigen. Pas op met impulsieve reacties. Het is zonde en je krijgt daar gegarandeerd spijt van. Denk aan de consequenties van je handelen.

8. Schorpioen

Jij werkt deze week beslist niet optimaal. Door efficiënter te werken kun je jezelf veel extra moeite besparen. Breng dus met spoed je zaakjes op orde. En zoek uit wat de oorzaak is van je ongeconcentreerde houding.

9. Boogschutter

Blijf bij je oorspronkelijke plan. Deze week kun je tegenwerking verwachten. Houd daarom je doel vast voor ogen. Laat je niet afleiden door meningen van anderen. Wat weten die daar nou van? Als jij overtuigd bent van je eigen plan lukt alles.

10. Steenbok

Jij hebt deze week het gevoel dat iets jou ontgaat. Vooral in je relatie kan dat bij jou gauw tot paniek gevoelens leiden. Wees niet bang, blijf goed opletten. Je partner geeft zelf aan wat er is. En dan is er tijd genoeg om te reageren en te handelen.

11. Waterman

Je werkt een groot deel van je leven. Zorg er dus voor dat je leuk werk doet, werk dat je een zekere voldoening geeft. Doe je dat niet, ben je een groot deel van je leven ontevreden. Stap desnoods rigoureus over op een andere baan.

12. Vissen

Laat je niet op de kast jagen door de mensen in je omgeving. Je kunt niet iedereen te vriend houden, ook al wil je dat. Laat dat ook niet jouw streven zijn. Handel zoals jij denkt dat het goed is, je echte vrienden zullen je waarderen om wie je bent.

Dit artikel verscheen eerder op METRO.