Audrey Garot
Audrey Garot Sterrenbeelden 28 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Oeh la la! 2023 zal een romantisch jaar worden voor déze vier sterrenbeelden

Het is inmiddels alweer bijna 2023 en we hebben nog steeds niet ons prins op het witte paard gevonden.. En hoe erg we ook op zoek zijn naar onze prins, het is ons gewoon nog niet gegund om die romantische klik te vinden. Maar daar kan in het nieuwe jaar verandering in komen!

Wie weet vindt jij in het nieuwe jaar wel de ware.

2023 zal een romantisch jaar worden voor déze vier sterrenbeelden

Ben jij ook nog steeds single as a pringle?! Je bent niet de enige. Gelukkig hebben we voor vier sterrenbeelden héél goed nieuws, want als het goed is gaan zij een heel romantisch jaar tegemoet én zullen zij in 2023 de ware liefde vinden. Ben jij benieuwd of jij daar tussenzit? Bekijk het dan snel hieronder.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

In 2023 zal er enorm veel gebeuren, en dat zul je ook merken in je liefdesleven. Er zullen enorm veel kansen ontstaan om romantische relaties aan te gaan en om contact te maken met anderen, maar tegelijkertijd begin jij ook weer te geloven in de liefde. Dit is iets wat je in het afgelopen jaar een beetje verloren bent. Wees niet bang om risico’s te nemen, ook in de liefde is dit belangrijk om te doen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Ben je opzoek naar jouw prins op het witte paard?! Of je nou zit te wachten op een relatie of dat je nog wel even geniet van jouw single leven, er komt dit jaar een héél speciaal (en romantisch) persoon je leven binnenwandelen. Vanaf 15 mei zal je overspoeld worden door geluk en voorspoed en dit geeft jouw leven een echte boost. Beter begin van het jaar bestaat niet, toch?!

Boogschutter (22 november – 21 december)

In het nieuwe jaar zul jij je hart openen voor mogelijkheden waarvan je nooit had durven dromen. De eerste helft van 2023 zal voor jou bestaan uit liefde, passie en plezier. Maar hier blijft het niet bij, want ook zal dit nieuwe jaar je veel geluk brengen. Het is wel belangrijk om prioriteiten te stellen, vooral als het gaat om je gevoelens en verlangens.

Steenbok (22 december – 19 januari)

2023 wordt voor jou een jaar vol liefde, romantiek en sensualtiteit. Oeh la la! Dit zal je vooral merken in de tweede helft van het nieuwe jaar. Vanaf dan wordt jouw jaar enorm romantisch en krijg je zelfs vlinders in je buik! En als je het allemaal even niet meer weet, wat heel logisch is, weet dan dat het soms goed is om een sprong in het diepe te wagen. Vooral als het gaat om de liefde.

Dit is dé perfecte date-activiteit voor jou op basis van je sterrenbeeld