Emma Toussain
Emma Toussain Beauty en Style 21 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

OMG: Charlotte Tilbury lanceert vandaag tanning drops

Dit is pas goed nieuws: Charlotte Tilbury heeft nu óók tanning drops. Beautiful Skin Island Glow Easy Tanning Drops heten ze. Wij vertellen je meer!

Charlotte Tilbury lanceert tanning drops

Voor alle zelfbruiner-liefhebbers onder ons is dit heel fijn, want een nieuwe product om uit te proberen betekent altijd dat je misschien nét een stapje dichterbij je favo product bent. En Charlotte stelt nooit teleur dus dat belooft veel goeds.

Dit product bevat hydraterende en verzachtende ingrediënten met bruiningsversterkende moleculen – en dt betekent dat jij verzekerd bent van een stralende huid, alsof je zo van een Spaans strand komt. Goed om te weten: er zit in de Glow Island Drops hyaluronzuur, wat zorgt voor een natuurlijk kleurtje en gezond uitziende huid, die ook nog eens goed gehydrateerd wordt.

Charlotte zelf heeft haar jeugd doorgebracht op Ibiza en is daardoor flink geïnspireerd. Het zonnetje meebrengen naar de landen waar het wat minder schijnt is lastig, maar op deze manier hoef je niet eens in de zon te liggen om er wel zo uit te zien. Zelf was ze nooit helemaal blij met de bestaande zelfbruiners en wat doe je dan? Juuuuuist – dan maak je er zelf een. Helemaal als je Charlotte Tilbury bent 😛

@charlottetilbury

STREAK-FREE. LONG-LASTING. FUSS-FREE ✅ In other words, CharlotteTilbury’s Beautiful Skin Island Glow Easy Tanning Drops are ELITE! 🏝️

♬ original sound – THATMIKAMF

Hoe gebruik je de tanning drops?

De drops zijn makkelijk aan te brengen met een bestaande ochtend- of avond skincare routine waarbij je de drops mengt met je moisturizer.

Omdat verschillende huidtinten anders reageren op de zon zijn er twee kleuren ontwikkeld:
• Light/medium voor koele ondertonen – geeft de huid een stralende en warmere teint.
• Tan/deep voor warme ondertonen – ontwikkelt zich tot een natuurlijke, neutrale teint.

En dan wil je natuurlijk ook weten of ‘t pijn doet aan je portemonnee? Klein beetje. Ze zijn 46 euro dus oordeel zelf.

Altijd al een kleuranalyse willen doen? Dat kan nu met ChatGPT