Emma Toussain
Emma Toussain Nagels 21 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

‘Boter nagels’ zijn nu helemaal in: hier vraag je om bij je nagelstylist

Het is officieel lente en dat betekent dat we die hele winterdepressie over de boeg kunnen gooien: alles wordt vanaf nu een stuk vrolijker en zo ook onze nagels. ‘Boter nagels’ zijn nu een ding en je gaan je precies vertellen wat dat is.

Boter nagels in de lente

De lengte vraagt om pastelkleurtjes dus dat is niet geheel nieuw, maar een boterkleurtje.. dat hebben we nog niet eerder gezien op de nagels. En ja: we bedoelen dan echt die zachtgele/beige kleur. Net ff anders dan de pastelgele kleur die je kent van Pasen bijvoorbeeld.

Selena Gomez heeft het ook begrepen: op de foto hieronder zie je dan ook haar nagels. En als miss Selena het heeft, willen wij het ook.

Gelukkig zijn nagelstylisten heel visueel ingesteld dus als jij de kleur ‘boter’ voorstelt kom je al een heel eind. Tip: neem wat foto’s mee ter inspiratie zodat je niet voor teleurstellingen komt te staan.

Wil je thuis aan de slag met deze kleur? Dan zijn er een aantal merken die je goed kunnen voorzien in al je boterkleurige wensen.

Essie

Deze kleur ‘Sing Songbird Along’ van het merk Essie is precies wat we bedoelen.

essie
Essie
@essie

soft & sunshiney 💛 in shade ‘atelier at the bay’ #nailpolish

♬ Echos in My Mind (Lofi) – Muspace Lofi

Me, Myself & OPI Collection

Deze kleur ‘Blinded by the Ring Light’ past ook perfect in het plaatje.

opi
Douglas

Als je nóg meer lente-inspiratie nodig hebt voor je nagels.. bekijk dan zeker ook even onze tips voor voorjaarsmanicures.