Emma Toussain
Emma Toussain Reality 21 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Is Bachelor Paul nou advocaat of niet? Hij geeft zelf antwoord

Als je trouw De Bachelor kijkt, weet je dat Paul voorgesteld werd als advocaat. Alleen.. is hij dat wel? Yvonne Coldeweijer is er namelijk achter gekomen dat hij nu werkt als jurist en dus niet als advocaat. RTL Boulevard vraagt hem precies hoe het zit.

Is Paul advocaat?

De Bachelor zijn is natuurlijk leuk, maar je moet je eigen leven wel even on hold zetten. “Ik had een contract als advocaat-medewerker. Dat wil zeggen dat je de opleiding hebt afgerond, dat je stage hebt afgerond en een contract voor onbepaalde tijd hebt. (…) Ik ben gestopt als advocaat om mee te doen aan dat programma. Advocatenwerk is heel veel werken en misschien wat minder tijd voor de liefde. En daar heb ik mijn tijd misschien nu wel voor nodig…” zo vertelt hij.

Maar loopt het dan goed af voor hem?! Daar heeft hij – soort van antwoord op – “Ik kan alleen maar zeggen dat ik echt heel blij ben met de afloop van het programma… Jullie gaan het zien. Maar ik heb niet te klagen!”

Dat belooft veel goeds!

Waarom zoekt hij eigenlijk liefde?

Het begon niet heel serieus voor Paul. “Nou, het begon als een grapje. Mijn zusje had me opgegeven en ik nam het daarom niet zo serieus. Ik dacht eerlijk gezegd dat ik niet gekozen zou worden, maar op een gegeven moment kwam toch dat telefoontje. Ze vonden me geschikt.” 

Déze man verpest je hele Nickelodeon-jeugd, te zien in nieuwe docu