Britta van Aggele
Britta van Aggele Make-up 3 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

De vinyl gloss van Maybelline gaat viraal op TikTok om deze reden

Bijna elke vrouw heeft een hele collectie aan lipproducten: lipliners, lippenstiften, lipgloss en natuurlijk lipplumpers. Toch heb jij hoogstwaarschijnlijk 1 favoriet product waar je elke keer weer naar grijpt. Dit geldt ook voor andere vrouwen op deze wereld en zij laten nu op TikTok weten dat hun nieuwe favoriete product de vinyl gloss van Maybelline is.

De look van een gloss, maar geeft niet af!

TikTok-trends

Als je op zoek bent naar de nieuwste trends dan moet je op TikTok zijn. Gebruikers van de app delen hier namelijk maar al te graag hun kennis en TikTok zorgt voor steeds meer nieuwe trends. Zo startte niemand minder dan Bella Hadid vorig jaar een nieuwe virale TikTok-trend met highlighter en op dit moment gaan press-on nails compleet viraal op het platform.

Naast het creëren van deze trends laten TikTok-gebruikers ook altijd graag weten wat hun favoriete beautyproducten zijn. Daar hebben wij absoluut geen probleem mee en het product dat op dit moment compleet viraal gaat is de vinyl gloss van Maybelline.

Vinyl gloss van Maybelline

Er gaan geregeld producten viraal op TikTok. De ene keer omdat mensen zo enthousiast zijn dat iedereen het mag weten, maar soms ook omdat producten totaal niet werken en ze andere mensen een miskoop willen besparen. Dit keer is het de vinyl gloss van Maybelline die compleet viraal gaat en gebruikers zijn razend enthousiast over dit make-upproduct.

In video’s laten gebruikers namelijk zien dat dit lipproduct een mooie glanzende finish heeft zoals een lipgloss, maar totaal niet afgeeft. Je zou denken dat dit niet kan, maar de vinyl gloss bewijst het tegendeel. Benieuwd naar het resultaat? Neem dan snel hieronder een kijkje hoe deze gloss er bij gebruikers op TikTok uitziet.

@amelia0livia

No transfer glossy lips? 👄 #glossylips #testingmakeup #beauty

♬ original sound – Amelia Olivia

@_angelique.terese

#stitch with @Uniquely TyAna i been loooving this formula recently 🫶🏾 @Maybelline New York #maybelline #drugstoremakeup #trending

♬ original sound – 🤍Angelique Terese🤍

@atosaaghakhani

@Maybelline New York vinyl ink in cheeky (35) 💗 The perfect glossy pinky nude. Products are also linked in bio 💗 #transferproof #transferproofmakeup #transferprooflipstick #maybelline #maybellinevinylink #maybellinelipstick

♬ original sound – Patrick Antonian

Deze geweldige gloss is gelukkig gewoon bij de Douglas te koop. Wij zetten onze favoriete kleuren voor je op een rij:

1. Super Stay-vinylinkt in de kleur Nr. 35 Cheeky – € 15,95

Douglas

2. Super Stay-vinylinkt in de kleur Nr. 25 Red-Hot – € 15,95

Douglas

3. Super Stay-vinylinkt in de kleur Nr. 20 Coy – € 15,95

Douglas

4. Super Stay-vinylinkt in de kleur Nr. 40 Witty – € 15,95

Douglas