Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 3 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Astrid en Harmjan 4 ever vol liefde: ‘Hij vindt mij iets waard’

Eén van de meest populaire reality/datingprogramma’s van het moment.. B&B Vol Liefde. We kijken altijd zó ontzettend uit naar het nieuwe seizoen en vanaf 10 juli is het derde seizoen dan eindelijk te zien. Maar voordat het zo ver is zien we op 7 juli (zondag dus!) een ‘Hoe Is Het Nu Met’-aflevering waarin we zien hoe het nu met de B&B-eigenaren uit het vorige seizoen gaat. Vooral de lovestory van Astrid en Harmjan is natuurlijk het middelpunt; hoe gaat het nu met die twee?

B&B Vol Liefde

Het derde seizoen van zomerhit ‘B&B Vol Liefde’ is in aantocht. Acht vrijgezelle B&B eigenaren wagen het erop en gaan deze zomer op zoek naar de liefde van hun leven. Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het avontuur van de B&B-eigenaren compleet? Op de meest idyllische plekken door heel Europa volgen we de zoektocht van de B&B-eigenaren naar de ware liefde. Mooie, romantische, grappige, maar soms ook ongemakkelijke situaties passeren de revue.

Dat het niet makkelijk is om de liefde te vinden als je in een ander land woont én 24/7 werkt, dat wordt af en toe pijnlijk duidelijk. Ook zijn de B&B-eigenaren vaak zo gehecht aan eigen gewoontes, eigen gebruiken en rituelen dat het best lastig is als daar opeens iemand bijkomt. Astrid had daar ook een beetje last van, maar liet haar muren uiteindelijk zakken voor de goedlachse Harmjan. Ze gaan zelfs trouwen, althans, dat was een tijd geleden het plan. Hoe is het nu met ze? En hoe kijken ze allebei terug op het avontuur?

Ook zien we natuurlijk hoe het gaat met Richard (zien we nou puppies?!), met Hans en natuurlijk met Martijn. We weten dat het voor hun een stuk minder makkelijk ging en ook hebben we al het een beetje gevolgd, nu horen we hoe het zit. We horen presentator Art Rooijakkers zeggen dat hij schrikt, dus we zijn benieuwd waarover dit gaat.

Volgens ‘The Three Loves Theory’ word je maar zelden echt verliefd