Audrey Garot
Audrey Garot Sterrenbeelden 24 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Déze drie sterrenbeelden gaan hun beste kerst ooit beleven

Wie houdt er nou niet van kerst? Of je nou de hele dag op de bank ligt met een dekentje om de beste kerstfilms te kijken of dat je samen aan het kerstdiner zit met vrienden of familie, de feestdagen zijn gewoon altijd leuk. En ondanks dat we allemaal genieten van deze gezellige dagen, zijn er drie sterrenbeelden die dit jaar hun beste kerst ooit gaan beleven.

It’s the most wonderful time of the year.

Déze drie sterrenbeelden gaan hun beste kerst ooit beleven

We hopen natuurlijk dat iedereen een geweldige kerst tegemoet gaat, maar er zijn drie sterrenbeelden in het bijzonder die dé beste kerst ooit gaan beleven. Denk jij dat je hiertussen zit? Check het dan snel hieronder.

Stier (20 april – 20 mei)

Tijdens deze kerst krijg jij veel erkenning. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je een kerstfeest of kerstdiner organiseert voor jouw vrienden of familie. Zij waarderen dat enorm en daarom zal jij deze dagen in de belangstelling staan. Jij bent ook veel bezig met het steunen van goede doelen en dit is jouw moment om daar de aandacht voor op te vragen. Jij staat immers toch al in de belangstelling. En het hoeft echt geen groot gebaar te zijn, ook al maak je een donatie van een paar euro. Alle kleine beetjes helpen!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Op dit moment heb je enorm veel aan je hoofd. De kerstdagen zijn dan ook een mooi moment voor jou om aan je persoonlijke doelen te werken en je prioriteiten op orde te krijgen. Toch is het ook belangrijk om van deze heerlijke dagen te genieten, samen met je vrienden en familie. Het is tenminste maar één keer per jaar kerst, helaas.. Voor je het weet, ben je weer reuze druk, dus geniet nu nog een beetje van de rust!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Jij bent iemand die heel selectief omgaat met vriendschappen en je vindt het heerlijk om alleen te zijn. Dit jaar wil je dan ook eigenlijk kerst liever alleen doorbrengen. Het is belangrijk dat je jezelf voorop zet, ook al verwachten anderen iets anders van jou. Voor veel mensen lijkt dit misschien op een eenzame kerst, maar jij vindt het heerlijk om je eigen ding te kunnen doen en om weer even op te kunnen laden. Geef dus ook echt prioriteit aan je eigen behoeftes, ondanks wat anderen zeggen.

Heb je nog een last-minute kerstcadeau nodig? Dit zijn cadeau-ideeën voor elk sterrenbeeld