Audrey Garot
Audrey Garot Kerstmis 25 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Op déze manier heb jij binnen enkele seconden een kerstcocktail klaargemaakt

Kerst staat weer bijna voor de deur en daar hebben we natuurlijk super veel zin in. Lekker eten, samenzijn met vrienden en familie: het is één en al gezelligheid. Heerlijk! Hoewel het dus vooral super gezellig en leuk is, moeten er ook voorbereidingen getroffen worden. Vooral als je bezoek over de vloer krijgt. Daarom hebben wij dé perfecte cocktail-hack gevonden waarmee jij gegarandeerd punten scoort.

Dit ziet er echt amazinguit.

Met deze cocktail-hack scoor jij sowieso punten tijdens kerst

Deze cocktail-hack voor de kerst is oprecht het leukste wat je ooit hebt gezien. Het ziet er leuk uit en het is weer eens wat anders dan normaal, maar het is toch erg fancy. Het is de bedoeling dat je een een paar cocktailglazen (of margaritaglazen) pakt en hier wat ijs in doet. Vervolgens maak je een cocktail naar keuze en dit drankje doe je in een doorzichtige kerstbal (hiervoor kan je het beste een trechter gebruiken). Deze kerstbal leg je vervolgens in het glas en als de gasten komen, mogen ze het drankje zelf in het glas schenken. Maak het drankje nog wat vrolijker met wat cranberries en rozemarijn. Ta-da!

Door deze cocktail hack hoef je geen stress meer te ervaren tijdens de kerstdagen. Je kan de drankjes alvast klaarmaken en je kan ze gewoon serveren wanneer jij dat wilt. En het ziet er ook nog eens méga cute uit!

De recepten

Zoals we al zeiden, kan je bij deze cocktail hack elk soort cocktail in de kerstbal schenken. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor de famous Pornstar Martini of Espresso Martini. Toch snappen wij het ook helemaal als je ook wel benieuwd bent naar de recepten in de bovenstaande Instagram video van @life_with_london_.

Cocktail 1:
– 1 shot Ciroc Summer Watermelon
– Een scheutje cranberry sap
– Een scheutje siroop

Cocktail 2:
– 1 shot Baileys Apple Pie
– 1 shot BumBu Rum

Cocktail 3:
– 1 shot Stella Rosa Golden Honey Peach
– Een scheutje Peach Schnapps
– Een scheutje siroop

Enjoy!

De meest verrassende alcoholvrije drankjes voor bij het kerstdiner