Emma Toussain
Emma Toussain Food 11 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

OMG: dit zijn de nieuwste smaken van Ben & Jerry’s

Ben & Jerry’s staat natuurlijk bekend om het lekkere ijs met de bijzondere smaken: denk bijvoorbeeld aan cookie dough. Naast deze publiekslieveling komt er een nieuwe smaak, die je binnenkort zelf kunt proberen. Namelijk: Spectacu-love, vol speculaas-chunks.

Hoe lekker is dat?

Spectacu-love van Ben & Jerry’s

En nu natuurlijk alles wat je wil weten over deze nieuwe smaak: het gaat om speculaas, een koekje dat bekend staat om het vleugje kaneelkruiden. Mega lekker. Zo lekker zelfs, dat Ben & Jerry’s dacht dat het hoog tijd was om stukjes van de knapperige, gouden koekjes in zoet roomijs te mengen. Een romig, knapperig recept bomvol koekjes. Yummmmm.

Net als alle smaken van Ben & Jerry’s is Spectacu-love met liefde gemaakt, met het gebruik van Fairtrade gecertificeerde ingrediënten – goed om te weten.

Dus elke hap die je neemt van jouw nieuwe favoriete Ben & Jerry’s koekjessmaak is dubbel genieten, wetende dat de ingrediënten op eerlijke en duurzame manier geteeld worden.

MARSHMALLOW & S’MORE EN OAT OF THIS SWIRLED

Ook zijn er twee nieuwe Sundaes:

  • Marshmallow & S’more: Chocolade ijs met choco cookie dough en marshmallow swirls, overgoten met romig slagroomijs, geroosterde karamel swirls en choco chunks met knettersuiker.
  • Oat of this Swirled: Zuivelvrij karamelijs met haver kaneel koekjes en geroosterde marshmallow karamel swirls met een plantaardige slagroomijstopping en choco chunks.

Voor welke ga jij? De smaken zijn al te koop dus dat wordt rennen naar je dichtsbijzijnde supermarkt.