Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 14 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is waarom Gio en Jade Anna wéér uit elkaar zijn

Gio en Jade.. een never ending story lijkt het. Ze zijn bij elkaar, dan weer niet, dan weer wel.. en nu is het dan toch echt klaar. Wat is er gebeurd? Ze leggen het geheel in YouTuber-stijl uit in een break-upvideo.

De break-up van Gio en Jade

In de YouTube-video (die natuurlijk geplaatst moest worden) vertelt Jade meer over de reden van de breuk. In elk geval háár kant van het verhaal. “We zijn gewoon te goede vrienden om een relatie te kunnen hebben”, zegt Anna. “Ik kan zeggen vanuit mij, dat ik misschien wel de factor ben dat ik… dat ik de liefde die jij mij geeft misschien niet altijd teruggeef en dat verdien jij wel.”

Gio vertelt op zijn YouTube-kanaal ook meer over de break. “Ik ga jullie ook heel eerlijk zeggen, ik heb echt een beetje een masker gedragen in de afgelopen twee, drie weken in de vlogs, omdat ik echt doodongelukkig was. Ik heb het gevoel alsof ik het nu eindelijk allemaal een beetje eruit kan laten, nu het out in the open is. Vandaar dat ik ook een beetje losbarst, denk ik.”

Gezinsuitbreiding

Eerder ging Jade Anna voor gezinsuitbreiding. De nieuwe kittens van Jade heten Bruno en Rover en ze zijn wel héél erg lief. Volgers vinden het alleen wat lastig dat Jade vrijwel nooit thuis lijkt te zijn en iedereen maakt zich zorgen om de zorg van deze beestjes. Maar.. daar zal ze wel over nagedacht hebben. Toch vinden veel volgers het lastig om niks te zeggen.. “Jullie hebben er gelukkig niet al genoeg rond lopen en als ze dalijk een jaar oud zijn dan zijn ze groot en dan koop er er weer gwn 2 kittens bij”, liet een volger weten.

Nou, ‘t is nu in elk geval weer een single cat-mom.

Anna Nooshin en Thijs Boermans verwachten een kindje