Redactie
Redactie Body & Mind 10 augustus 2020

Nooit ruzie: mensen met deze drie sterrenbeelden zijn de meest relaxte lovers

Als het op een partner aankomt hebben we allemaal het liefst een relaxt en lief persoon. Geen geruzie, geen jaloezie en geen boze blikken. Maar goed, hoe weet je nu of jouw prins of prinses op het witte paard later geen fratsen krijgt? Laat de sterren je een handje helpen en sla een lover met het volgende sterrenbeeld aan de haak, want deze zijn het relaxt.

Als je zeker wil weten dat je een chille lover op het oog hebt, dan speel je het op safe en kies je voor een van de volgende sterrenbeelden. Geloof ons, deze mensen stellen je niet teleur.

Deze drie sterrenbeelden zijn de meest chille partners

Ga op jacht en kies een van deze parels als je prooi.

1. Tweelingen

Tweelingen passen zich makkelijk aan, waardoor ze ontzettend sterk zijn in relaties. Dit betekent niet dat ze over zich heen laten lopen, maar wel dat ze het geen probleem vinden om wat water bij de wijn te doen. Tweelingen gaan met de flow mee en zien wel waar deze ze brengt. Tweelingen zijn vaak in de mood om iets leuks te doen, zolang ze zich maar niet vervelen.

2. Weegschaal

Een weegschaal houdt ervan om verliefd te zijn. Geen sterrenbeeld is zo romantisch als de weegschaal. Toch is er één ding dat de weegschaal haat, namelijk conflicten. De weegschaal doet er alles aan om deze te voorkomen. De weegschaal wil graag dat jullie beide eerlijk behandeld worden en zal daarom altijd rustig blijven.

3. Vissen

Vissen zijn ontzettend flexibel en dit maakt ze de ultieme partner. Ze zijn altijd in voor een spontaan idee of een onverwachts tripje. Naast flexibel, zijn vissen ook dromerig. Hierdoor zijn ze ontzettend romantisch en bereiden ze de meest lieve dates voor. Vriendin, als jij een lover met het sterrenbeeld vissen aan de haak slaat zit jij gebakken.

Lees ook: Deze 3 sterrenbeelden zijn echte teamplayers in een relatie

Reageer op artikel:
Nooit ruzie: mensen met deze drie sterrenbeelden zijn de meest relaxte lovers
Sluiten