Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 2 nov 2021
Leestijd: 4 minuten

Dit effect heeft de eerste maan van November op jouw sterrenbeeld

In de astrologie wordt de volle maan gezien als het meeste intense moment van de 28-daagse maancyclus. Terwijl de nieuwe maan net zo scherp aanvoelt. De nieuwe maan is het moment waarop de maan een conjunctie vormt met de zon. Dit roept een kans op voor een aantal belangrijke realisaties over welke stap je vervolgens wilt maken. Wij vertellen je over de nieuwe maan van november in Schorpioen.

Deze manicure past het beste bij jou op basis van je sterrenbeeld

Dit is de eerste nieuwe maan na Halloween. Hierna onderschat je de kracht van de nieuwe maan nooit meer.

De nieuwe maan

De nieuwe maan is in Schorpioen. Schorpioen is een waterteken dat gekenmerkt wordt door een diepe, vurige passie die misschien langzaam kookt, maar die zijn ultieme effect heeft. Schorpioen is emotioneel, dramatisch, obsessief en is bereid om iets drastisch te doen om te krijgen wat hij of zij wil. Ze zijn altijd all-in of juist helemaal niet geĆÆnteresseerd. Er is dan ook zelden een tussenweg. Op deze nieuwe maan moet je je goed voorbereiden, zodat je precies weet hoe je je voelt over iets waar je over twijfelde.

Deze nieuwe maan vindt plaats op 4 november om 22:15:26 uur. Deze nieuwe maan verzet zich tegen onvoorspelbare en revolutionaire Uranus. Dit kan leiden tot vele verrassingen. Uranus omarmt de onzekerheid en gooit je zorgvuldig gemaakte plannen weg. Je wordt hierdoor gedwongen om een hele andere richting in te slaan. Uranus doet dit omdat het alle groei en innovatie begrijpt die kunnen optreden als er iets onverwachts gebeurt.

Hieronder lees je wat jouw sterrenbeeld allemaal kan verwachten tijdens deze nieuwe maan:

Ram

Denk eens na over hoe jij je tijd, geld en energie investeert. Misschien is het tijd om schulden op te lossen en losse eindjes die je tegenhielden aan elkaar te knopen. Overweeg om je in te zetten voor iets dat veel kansen biedt voor groei.

Stier

Dit is een nieuw begin voor jouw relaties. Het is tijd om te kijken naar waar je staat in je relaties en te kijken wat er nodig is om te groeien. Laat negatieve patronen achter je en alles wat je tegenhoudt van een relatie die wordt gekenmerkt door gezonde en inspirerende liefde.

Tweeling

Voor de Tweeling heeft de nieuwe maan alles te maken met het creƫren van een routine. Een routine die het beste in jou naar boven haalt. Denk hierbij aan alle doelen, gewoonten en projecten die je wilt ontwikkelen. Het gaat hierbij om het creƫren van een dagelijks leven dat je vervult en inspireert op welke manier dan ook.

Kreeft

Denk aan al die creatieve projecten waar je over dagdroomt en alle activiteiten die je zo graag wil doen. Deze nieuwe maan gaat voor de Kreeft over het uitpakken van wat je ervan weerhoudt om al die leuke dingen te doen. Laat je artistieke kant aan de wereld zien.

Leeuw

Deze nieuwe maan gaat je helpen om opnieuw contact te maken met je hart en het deel van jou dat je wil koesteren. Stop je liefde en energie in een heilige plek die van jou is. Breng daarnaast tijd door met mensen die je eraan herinneren wie je bent en waar je vandaan komt.

Maagd

Is er iets dat je gezegd moet hebben, dan is dit het moment om erachter te komen hoe je dat moet zeggen. Laat los van alles wat je hiervan weerhoudt, zodat er briljante ideeƫn kunnen ontstaan. Omarm al het geven en nemen dat bij dit proces hoort, want je maakt nieuwe verbindingen en leert ook nieuwe dingen.

Weegschaal

Deze nieuwe maan helpt je bij het herontdekken van wat je nodig hebt om je stabiel te voelen. Iedereen heeft namelijk een vangnet nodig, dit geeft een gevoel van geborgenheid en zelfredzaamheid. Werk daarom aan een basis die stevig genoeg is om te ondersteunen wat je in de toekomst wil creƫren.

Schorpioen

Je omarmt tijdens de nieuwe maan je nieuwe en multidimensionale zelf. Schorpioen is het sterrenbeeld van transformatie. Dit betekent dat elke moeilijke ervaring je laat groeien. Omarm hoeveel je hebt geleerd van je mislukkingen en het vooruitzicht om keer op keer te falen totdat het succesvol begint te voelen.

Boogschutter

Je voelt je misschien verwijderd van de wereld en alsof de kracht van je verbeelding je afleidt van de wereld om je heen. Omarm deze ontkoppeling. Je ben niet echt ontkoppeld, je bent volledig afgestemd op je spiritualiteit. Hierdoor is dit een nieuwe maan waarin diepe innerlijke genezing centraal staat.

Steenbok

Geef jezelf toestemming om te bedenken in wat universum je zou willen leven. Maak gebruik van alle manieren waarop je dat universum in de realiteit kunt manifesteren. Het begint allemaal met je eigen gemeenschap, maak daarom contact met gelijkgestemde individuen.

Waterman

De nieuwe maan helpt je bij het opnieuw verbinden met je ambitie en bij het opnieuw formuleren van carriĆØredoelen. Projecteer een energie de wereld in en laat potentiele werkgevers zien waar je vaardigheden staan. Neem de controle over en herinner iedereen aan wat jij kunt bereiken.

Vissen

Je bent opzoek naar avontuur, ervaring en wijsheid. Deze nieuwe maan gaat je dat bieden, als je maar bereid bent een open geest te omarmen en een kans te wagen op spontane interventies. In het begin kan dit je misschien ongemak bezorgen, maar op lange termijn heeft het zoveel te bieden.

Deze meme beschrijft jouw sterrenbeeld het beste