Emma Toussain
Emma Toussain Beauty en Style 15 nov 2023
Leestijd: 4 minuten

Deze manicure past het beste bij jou op basis van je sterrenbeeld

Een nieuw kleurtje in je haar, een manicure.. je voelt je daarna altijd weer fris. Herboren. Het leuke van een manicure of een nieuwe nagellak-variant is dat het ook een soort weerspiegeling blijkt van je persoonlijkheid. Zo hebben wij precies uitgezocht welke manicure het beste bij jouw sterrenbeeld past.

Dat wordt alvast boeken bij je favoriete nagelsalon.

Een manicure voor jouw sterrenbeeld

Ga je voor veel kleur en prints? Of hou je juist van rustig en minimalistisch? Een goede manier om een design te kiezen dat goed bij jou past, is om te kijken naar je sterrenbeeld. Elk sterrenbeeld heeft andere eigenschappen, die je terug kunt laten komen in je nagels. Hoe leuk is dat?!

Ram (21 maart tot en met 19 april)

Energiek, zelfverzekerd, impulsief en avontuurlijk zijn eigenschappen van de Ram. De Ram vindt het niet nodig om enige regels te volgen als het aankomt op manicure, want waarom maar 1 kleur kiezen als je er óók 5 kunt kiezen?!

Stier (20 april tot en met 20 mei)

De eigenschappen van de stier zijn rationeel, nuchter, liefdevol en onverstoorbaar. Stieren houden van praktisch en klassiek, maar het moet ook goed voelen. De gouden glitters zijn redelijk neutraal en matchen goed met bijna alles, maar door de kleine schittering is het toch een beetje bijzonder.

Tweelingen (21 mei tot en met 20 juni)

Tweelingen staan bekend als expressief, speels en gevat. Een checkerboard-design (ook wel schaakbordpatroon) is net zo leuk en vrolijk als de persoonlijkheid van een tweeling. Je kunt zelfs nog van kleur wisselen, als je wél hetzelfde patroontje houdt.

Kreeft (21 juni tot en met 22 juli)

Emotioneel, sympathiek en loyaal echte kenmerken van de Kreeft. De typische ‘girl-next-door’ is ook een goede omschrijving van dit sterrenbeeld. Met een roze of rode nagelkleur komt jouw persoonlijkheid goed tot zijn recht.

Leeuw (23 juli tot en met 22 augustus)

De leeuw is sterk, zelfverzekerd, hoopvol en krachtig. Deze reflecterende manicure is net zo sprankelend als het sterrenbeeld én het iszeker niet saai.

Maagd (23 augustus tot en met 22 september)

Maagden zijn georganiseerd, goed oog voor detail en eerlijk. Deze omgekeerde French Manicure ziet er ontzettend netjes en gedetailleerd uit, maar óók chic.

Weegschaal (23 september tot en met 22 oktober)

Een weegschaal is charmant, komt diplomatiek over en is romantisch. Weegschalen zijn natuurlijke vredesstichters en houden van harmonie en balans. Daarom weerspiegelt dit dit half-om-half design dat perfect.

Schorpioen (23 oktober tot en met 21 november)

Vastberaden, sterk, mysterieus en emotioneel. Schorpioenen worden in eerste instantie vaak verkeerd begrepen.. ze hebben een harde buitenkant maar zijn vanbinnen ontzettend lief en gevoelig als je ze leert kennen. Kortom, deze bliksem-manicure past daar goed bij.

Oehlala! Mensen met deze persoonlijkheid zijn een ster in bed

Boogschutter (22 november tot en met 21 december)

Een boogschutter staat bekend om zijn vrije geest, sterke wil, avontuurlijkheid en zijn intellect.
Ze zijn kleurrijk, levendig en ontzettend leuk om mee om te gaan. Deze manicure weerspiegelt de persoonlijkheid goed: glitter mét een kleurtje.

Steenbok (22 december tot en met 19 januari)

Steenbokken zijn loyaal, vol met humor maar ook koppig. Ook kunnen ze geen keuze maken zonder eerst alle opties langs te zijn gegaan.
Deze manicure is tijdloos en past goed bij alles in je kledingkast, zodat je niet lang hoeft stil te staan bij je outfitkeuze.

Waterman (20 januari tot en met 18 februari)

Progressief, onafhankelijk, eigenzinnig en intelligent zijn kenmerken van de waterman. Watermannen kunnen wat afstandelijk lijken, maar ze zijn ook ontzettend lief, vrijgevig en zacht. Kortom, dit design is daar perfect voor.

Vissen (19 februari tot en met 20 maart)

Een vis heeft compassie, is voorzichtig, volgt zijn intuïtie en is gevoelig. Ze verzorgen graag maar ze zijn vaak ook artistiek en spiritueel. Ze dragen een verfrissende energie met zich mee en dat roept om een soortgelijke manicure. Deze frisse, zachte waterkleuren passen precies. Het hoeft niet per sé blauw te zijn, kijk bijvoorbeeld maar naar deze roze variant.

Genoeg inspiratie, toch?!

Trend alert: de French manicure is terug van weggeweest en we like it