Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Beauty en Style 11 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Trend alert: de French manicure is terug van weggeweest en we like it

Je hebt het ongetwijfeld al voorbij zien komen – de moderne twist op een French manicure is helemaal in. Als je het nog niet gezien hebt, dan moet je nog even door blijven lezen, want je het iets gemist. Dan hebben we het niet over de oude, saaie French manicure. Nee, de moderne French manicure variant is veel kleurrijker.

We vertellen je er alles over.

De moderne French manicure

Deze trend werd voor het eerst gespot op de nagels van Bella Hadid. Ze was op Mykonos op vakantie en op haar nagels had ze prachtige fel gele punten. Ook bij de VMA’s was de nageltrend aanwezig. Nu bijna aan het einde van 2020 heeft deze trend heel Instagram overgenomen, we hadden deze trend ook al genoemd in de nageltrends voor de kerst. Het is een go-to trend voor je nagels deze winter. Voeg een vleugje kleur toe aan de koude maanden.

We geven je nog meer nagelinspiratie:

1. Gekleurde French manicure

Je kunt zelf bepalen hoeveel kleur je toevoegt aan je French manicure. Of je nu één kleur kiest of meerderen, je bepaalt helemaal zelf. Zo heeft Kylie Jenner bijvoorbeeld voor deze variant gekozen.

2. Metallic kleuren

Misschien iets voor de kerst? Deze glitter metellic is perfect.

3. Pastel French manicure

Met deze kleuren ben je in één keer terug in de zomer. Dat is af en toe ook niet verkeerd. Ben je nu even klaar met de winter en de donkere kleuren? Dan kan je deze pastel French manicure proberen.

4. Classy

Deze variant van deze trend is classic, maar toch een beetje anders. Daarnaast is dit heel makkelijk te creëren, je hebt alleen witte nagellak en een klein sponsje nodig om het effect te bereiken.

5. Voor alle nagellak pro’s

Als je wel een beetje kunt omgaan met een nagellakborsteltje, dan kan je je wagen aan deze voorbeelden. Wauw, hiermee zal je zeker opvallen tijdens je zoom kerstfeest dit jaar.

Lees ook: Breken jouw nagels steeds af? Met dit stappenplan krijg jij weer sterke nagels