Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 15 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Jade Anna ruzie met de familie Latooy? Iedereen is ontvolgd

Pfffff: Jade Anna en Gio Latooy zijn inmiddels al twee maanden uit elkaar maar ze zijn nog regelmatig gesprek van de dag. Zo wordt Jade gespot met eventuele nieuwe vlam bij een voetbalwedstrijd en ook Gio is weer gelukkig in de liefde; zijn geluk vindt hij bij Lynn. Waar het allemaal eerst heel harmonieus leek, is daar nu niks meer van over.

Jade Anna ruzie met de familie Latooy? Iedereen is ontvolgd

In de YouTube-video die het stel online zette, vertelt Jade meer over de reden van de breuk. In elk geval háár kant van het verhaal. “We zijn gewoon te goede vrienden om een relatie te kunnen hebben”, zegt Anna. “Ik kan zeggen vanuit mij, dat ik misschien wel de factor ben dat ik… dat ik de liefde die jij mij geeft misschien niet altijd teruggeef en dat verdien jij wel.”

Volwassen uitspraken en geen bad blood, zo leek het.

Gio heeft een nieuwe vriendin genaamd Lynn (dat rijmt) en zij kan het al héél goed vinden met haar nieuwe schoonfamilie. Dat Gio nu al een nieuwe relatie heeft lijkt snel.. maar hey – het is Gio. Hij doet vaak bizarre dingen en hij heeft dan ook een vakantie geboekt voor zijn ouders én nieuwe vriendin, ze gaan met z’n allen naar de Bahama’s.

Bekijk de video waarin hij het cadeau geeft hieronder:

@halloallemensen

#gio #vlog #cruise #ouders #zus #cruiseship #cadeau #bahamas #viral #fyp

♬ original sound – GioNieuws

De tante van Gio is in elk geval heel erg fan van de nieuwe dame in zijn leven: “Lynn is zeker een grote aanwinst voor de familie. Mooi, lief en heel erg betrokken.”

Mot

Allemaal een beetje too much? Of Jade en Gio hadden toch meer mot dan we dachten, óf Jade is gewoon klaar voor iets nieuws en heeft geen zin om haar ex-schoonfamilie de hele tijd te zien. Snappen we dan ook wel weer.

De break-up van Gio en Jade Anna wordt flink gebruikt voor views, óók door bedrijven