Redactie
Redactie Make-up 28 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit merk lanceert een veelbelovend haarserum om je wenkbrauwen voller te maken

We kennen het fameuze RevitaLash serum allemaal. Door het goedje dagelijks aan te brengen heb je binnen enkele maanden Bambi-wimpers. Goed nieuws: zo’n zelfde formule is er nu ook voor wenkbrauwen.

Het wetenschappelijk onderbouwde merk Virtue brengt nu een serum op de markt waarmee de haartjes van je wenkbrauwen sneller groeien.

Een haarserum voor je wenkbrauwen

De helft van alle vrouwen krijgt in haar leven te maken met haaruitval. Dat is een aangrijpend cijfer dat al veel te lang onopgemerkt is gebleven. Virtue Flourish is een collectie met producten die speciaal voor het haar en de hoofdhuid zijn ontwikkeld, om dunner wordend haar tegen te gaan en haaruitval te verminderen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Virtue’s Alpha Keratin 60ku CLINICAL® proteïne; een gepatenteerde, mens-identieke vorm van het eiwit keratine en een fundamenteel ingrediënt voor het haar.

Ook wenkbrauwharen kunnen dunner worden en zelfs uitvallen. Oorzaken hiervan kunnen zijn te veel epileren, stress, hormonale veranderingen, voeding en bepaalde huidaandoeningen. De Flourish-lijn van Virtue, die geliefd is bij veel celebs, is nu verrijkt met een wenkbrauwserum. En dat is interessant, want nog niet eerder zagen we zo’n geconcentreerd product voor de wenkbrauwen.

Wat zit er dan in?

Dit wenkbrauwversterkende serum bevat krachtige ingrediënten, waaronder ook het gepatenteerde Alpha Keratin 60ku Clinical® eiwit. Daarnaast is het serum verrijkt met stimulerende plantextracten en hoogwaardige peptiden, die voorkomen dat de haren dunner worden en ongelijkmatig groeien. Maar ook helpen deze ingrediënten om de follikels te stimuleren om oneffenheden op te vullen, het volume te verbeteren en de oneffenheden in de vorm te verminderen.

Wanneer ga je het zien?

Volgens Virtue worden na vier weken gebruik de eerste tekenen van verbetering zichtbaar. Ook hier is geduld dus een schone zaak. Al gaat het wel sneller dan bij een wimperserum, waarbij je drie maanden moet wachten.

De Brow Density Booster is nu verkrijgbaar bij Skins Cosmetics voor €86. Het is even een investering, maar dan heb je over vier weken wel bushy brows.