Emma Toussain
Emma Toussain TikTok 10 nov 2023
Leestijd: 1 minuut

Door deze hielbeschermers van gel kan jij uren hakken dragen zonder pijn aan je voet

Met de feestdagen in aantocht ga jij waarschijnlijk vaker op hakken lopen. Feestje hier, feestje daar.. dan wil je er toch leuk uitzien. Mocht jij graag op hakken lopen (open of laars) maar heb je toch pijn aan het einde van de avond? Gelbeschermers lijken dé oplossing te zijn.

Hielbeschermers voor hakken

Je kunt blijkbaar bij Amazon (en Bol.com!) ook hielbeschermers kopen. Ze zijn wat groot, dus zorg er wel voor dat je dit met dichte hakken of laarzen met hak draagt. Zo ziet niemand ‘t en heb jij aan het einde van de avond geen pijn aan je hielen.

Deze TikTokker probeerde het uit en heeft alleen maar positieve dingen te melden:

@thingsasoflate

gel heel protectors from amazon

♬ original sound – daniella

En omdat wij jullie graag helpen zetten we ook alvast de juiste producten in dit artikel, zodat je alleen maar door hoeft te klikken. Het mooie nieuws is, de beschermers zijn niet eens duur! Voor minder dan zeven euro heb jij al vier stuks in je winkelwagentje liggen.

hielbeschermers
Bol.com

Ze zijn niet charmant, maar dat ziet niemand. Hier koop je de hielbeschermers.

Juist pijn aan de voorkant van je voet?

Mocht je juist last hebben van de bal van je voet, kan je ook kiezen voor andere bescherming. Dan heb je juist padding onder je tenen en voelt de druk daar minder erg en dat helpt je ook al heel erg tijdens het feesten. Die shop je hier, iets duurder maar zo kom jij je feestjes wel een stuk beter door.

You’re welcome.

Ook je teennagels mogen nog gezien worden: 8 x de beste pedicures