Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 10 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Noor de Groot ontvolgd door eigen man: wat is er gebeurd?

Oh oh oh: het gaat duidelijk niet goed met influencer Noor de Groot en haar man Sander Kleinenberg. Eerder werd al bekend dat Noor vreemdgegaan was met de beste vriend van Sander, Thijs Römer. Thijs lag onder de loep, maar vooral door zijn gedrag tegenover minderjarige vrouwen. Dat verhaal over Noor kwam er later bij en zorgde voor behoorlijk wat ophef. Eerder liet haar man Sander weten te willen vechten voor de familie, maar dat lijkt nu toch verleden tijd.

Noor de Groot ontvolgd door eigen man

Dat Noor (eerder bekend als Queen of Jetlags) een affaire had met Thijs kwam aan ‘t licht doordat Yvonne Coldeweijer met informatie daarover kwam. Ook leek het er toen op dat Sander al op de hoogte was en dat hij het liefst zijn gezin bij elkaar wilde houden. Het was even stil op de socials bij beiden en laatst vertelde Noor in een TikTok-video dat het niet zo heel erg goed met haar gaat. Of dat te maken had met dit alles is niet duidelijk.. maar je kunt natuurlijk altijd de som bij elkaar optellen.

Vijf dagen geleden is Noor wéér gespot met Thijs, terwijl ze samen de hond uit aan het laten waren. Ook liepen ze hand in hand, volgens de bron. Ook deelt Yvonne een foto van de twee, waar je ze inderdaad ziet lopen. Ehhhhh – het is juist níet helemaal de bedoeling dat je met je minnaar afspreekt als je gezegd hebt dat ‘t in het verleden was?!

LifeOfYvonne
LifeOfYvonne

Toch trouble in paradise?

Toch lijkt het er op dat de maat vol is voor Sander, hij heeft zijn vrouw (ex?) ontvolgd op Instagram, zo weet Yvonne te melden.

noor
LifeOfYvonne

Dus het lijkt er op dat het toch niet zo heel goed gaat met het stel.. Sander heeft zelf nog niks laten horen en reageert ook niet op de berichten van Yvonne.

Marian uit B&B Vol Liefde verkoopt villa: dit is de vraagprijs