Metro
Metro Sterrenbeelden 16 mei 2022
Leestijd: 3 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je horoscoop van week 20

We hebben weer een horoscoop voor je klaar staan! En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 20 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen..

Horoscoop week 20

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Ram – 21 maart t/m 20 april

Je vindt deze week weer eens dat jij eigenlijk op de stoel van je baas zou moeten zitten. Het gaat helemaal verkeerd. Volgens jou tenminste. Je hebt waarschijnlijk ook gelijk maar als je dat zo sterk ervaart, zul je daar echt iets aan moeten doen.

Stier – 21 april t/m 21 mei

Een opleving in je liefdesleven kun jij zelf in de hand werken. Jij denkt dat het allemaal van één kant komt. Loop maar eens iets minder hard. Je partner zal dan zeker van zich laten horen. Jij bent vaak gewoon net iets te snel.

Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni

Opgekropte spanningen kunnen vrijkomen als jij je gaat ontspannen deze week. Pas er voorop dat die vrijgekomen spanningen niet net jouw vrije dag of vakantie verpesten. Dit kan zelfs gevaarlijk zijn voor je gezondheid. Zorg dus op tijd voor ontlading.

Kreeft – 22 juni t/m 22 juli

Blijf deze week trouw aan je eigen principes. Dat maakt een betere indruk dan dat je met alle winden meewaait. Een vastberaden uitstraling past bij je persoonlijkheid. Als jij jezelf bent, dan heb je alles in huis wat je verder zal helpen.

Leeuw – 23 juli t/m 23 augustus

Als iemand jou zijn nieuwe plannen voorschotelt, vertel dan eerlijk wat je er van vindt. Als je het helemaal niet ziet zitten, zeg dat dan direct en zonder omwegen. Zo worden er geen valse verwachtingen gewekt en voorkom je teleurstelling.

Maagd – 24 augustus t/m 23 september

De baan van je leven lijkt deze week binnen handbereik. Maar pak het voorzichtig aan en loop niet te hard van stapel. Men zoekt een betrouwbaar persoon. Dus je weet nu welke uitstraling noodzakelijk is om de zaak naar je hand te zetten.

Weegschaal – 24 september t/m 23 oktober

De enige zekerheid in het leven is dat niets zeker is in het leven. Zorg ervoor dat je flexibel bent en blijft. Dan weet je tenminste zeker dat je goed voorbereid bent op onzekerheden en plotselinge veranderingen.

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november

In de werksfeer komen gunstige veranderingen. Door je persoonlijke uitstraling kom je in een gunstig voetlicht te staan. Doe hier je voordeel mee. Je hoeft dus geen angst te hebben voor aangekondigde veranderingen.

Boogschutter – 23 november t/m 21 december

Veranderingen in je leven dwingen je deze week belangrijke beslissingen te nemen. Zorg ervoor dat je emotionele rust hebt. Zo kun je op een constructieve en positieve naar de toekomst kijken. Slechts dan neem je de juiste beslissingen.

Steenbok – 22 december t/m 20 januari

Soms moet men eerst iets leren, voordat een doel kan worden bereikt. Deze week kun jij echter dat leren wat je nodig hebt. Nodig om te groeien op persoonlijk gebied. Sta open, je leven zal erdoor verrijkt worden en je zult je gelukkiger gaan voelen.

Waterman – 21 januari t/m 19 februari

Het is deze week geen goede tijd om je af te zonderen. Kom meer onder de mensen. Ga op bezoek of geef zelf een feestje. Dat zal je de komende weken een heel gelukkig gevoel schenken. Daarna kun je je met een gerust hart ook weer eens terugtrekken.

Vissen – 20 februari t/m 20 maart

Al wordt er deze week nog zoveel van jou verwacht, jij hoeft je echt geen zorgen te maken. Je bent energiek. Je kunt de moeilijkste problemen aan. Je staat verstelt van jezelf, maar ook anderen zullen met bewondering naar jou kijken.

Reageer op artikel:
Wat staat je deze week te wachten? Dit is je horoscoop van week 20
Sluiten