Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Beauty en Style 16 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze bijzondere versies van de ‘french manicure’ zijn momenteel helemaal hot

De French manicure heeft een lange weg afgelegd. Zo begon het bij een simpel design waarbij de nagel neutraal is en het puntje van de nagel wit. Nu omvat de french manicure nieuwe stijlen en meer soorten dan ooit. Denk aan de side-tip, dubbel en een omgekeerde versie. Maar er zijn nog meer versies die in het engels onder de naam ‘deconstructed’ gaan. Dit betekent eigenlijk dat er buiten de lijntjes gekleurd mag worden.

Natuurlijk voorzien wij je ook van een portie inspiratie!

Gedeconstrueerde French manicure

Deze french manicure heeft dezelfde neutrale basis die je gewend bent van je traditionele french mani. Wat nu verschilt, is dat er geen vloeiende lijn langs de rand van je nagels loopt. Dit is nu in verschillende kleuren en in verschillende vormen op je nagels te zien.

Trend

Deze designs zijn een grote trend omdat hij heel erg aanpasbaar is. Je kunt zelf kleuren kiezen die je gebruikt of wil laten gebruiken. Je kan kiezen op basis van de nieuwste nagellaktrends of mix’n match je favoriete kleuren op elke vinger. Of je nu naar de nagelsalon gaat en wat hulp krijgt van een professional of probeert de look zelf te maken.. je zult verbaasd zijn hoe leuk het resultaat is en hoe veel verschillende opties er zijn.

Inspiratie

Omdat je met deze french mani voor veel verschillende designs kan gaan, zal je soms de bomen door het bos niet meer zien. We helpen je een handje en zetten een aantal inspirerende designs voor je op een rijtje. Deze design komen van Brittney Boyce en zij is de nail-artist van beroemde mensen zoals Megan Fox, Machine Gun Kelly, Khloé Kardashian, Olivia Rodrigo en meer. Op Instagram is ze de moeite waard om te volgen want ze deelt veel inspirerende foto’s van nail-art.

1. Modern art

2. Ice

3. Romantic

4. Clouds

Deze nail-art ideeën zijn perfect voor op je nagels tijdens Pasen