Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Beauty en Style 10 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

7 zomerse en moderne nageldesigns waar elke vrouw blij van wordt

De zomer komt eraan en dat is ook te voelen aan de warmte als je naar buiten stapt. Eindelijk kunnen we onze favoriete zomerjurkjes en topjes weer uit de kast pakken. Ook vervangen we onze donkere herfst-en winternagels voor felle kleurtjes en vrolijke patroontjes. Of je nou je nagels altijd zelf doet of naar de nagelsalon gaat, wij geven je design-ideeën die je aankomende zomervakantie op je nagels wilt hebben.

Laat het maar zomer worden hoor.

Designtrends voor je nagels 2022

Van pasteltinten tot bloemenpatronen.. Voor elke stemming is er deze zomervakantie een ander design. Dit zijn een paar van de leukste nageltrends voor 2022.

Neutraal

Tuurlijk een neutrale nude kleur op je nagels is niet heel origineel, maar hear us out: een nude kleur past bij elke outfit, het valt niet op als er een nagel breekt en je ‘uitgroei’ valt een stuk minder op. Dus waarom niet?

Almond tips

Wil je een neutraal design? Maar houd je ook van vrolijkheid? Ga dan voor almond nagels met een kleurrijke tip. Ga bijvoorbeeld voor groen, dé it-kleur van deze zomer.

Glimmend

Als er iets is wat je deze zomer mag doen, is het opvallen. Zo ook je nagels! Hoe doe je dit nou goed? Door te gaan voor een glimmend design! Het zonlicht zal ze laten schitteren.

Neon nagels

Je kunt ook een keer helemaal uitpakken en meerdere kleuren gebruiken. Ga voor een patroontje in vrolijk geel of appeltjes groen.

Less is more

We houden van minimalistische designs en ze staan altijd mooi. Zo gaan mensen voor lichte kleuren en maken het design af met leuke stickers en patronen.

Simpel maar kleurrijk

Als patronen en kleurrijke tips niet echt jouw ding zijn, kun je ook gaan voor de hotste nagellakkleuren van de zomer van 2022. Of je nu kiest voor fel oranje, felroze of elektrisch blauw, je design past perfect bij je vakantiesfeer.

Summer swirl nagels

We gaan terug in de tijd naar de old-school swirl, maar dan met de trendy zomerkleurtjes van 2022.

Deze manicure past het beste bij jou op basis van je sterrenbeeld