Emma Toussain
Emma Toussain Sterrenbeelden 9 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Juli is een geluksmaand voor deze drie sterrenbeelden

Het is zomer en dan zien we alles vaak door een roze bril. Het weer is mooi, de mensen om je heen zijn vaak vrolijker en de drankjes maken nét wat lekkerder. Toch is de maand juli voor de een beter dan de ander en dat kan wel eens te maken hebben met je sterrenbeeld. Er zijn namelijk 3 sterrenbeelden die deze maand nét wat meer geluk ervaren dan de rest. En dan niet geluk als in ‘happiness’ maar als in ‘luck’.

Geluksmaand

De vuurtekens zijn deze maand extra in het voordeel. We hebben het dan ook over de Ram, Leeuw en Boogschutter. Zij voelen zich in de zomer vaak het meeste thuis en komen dus het meeste tot hun recht. Zij zullen deze maand dan ook extra dingen ervaren waardoor ze zich goed voelen, waardoor het geluk ervanaf straalt. Ben jij een van deze sterrenbeelden? Lees snel verder en kijk waar jij op kunt letten aankomende maand.

1. Ram: het is tijd om je hart te volgen

Oké, jouw eigen seizoen is voorbij, maar dat betekent dat de lol nu pas echt begint. Je houdt je deze maand bezig met passies en nieuwe projecten, iets wat je altijd al hebt willen doen. Twijfel je of dit het goede moment is om je hart te volgen? Newflash: dat is het zeker. Je wil graag onafhankelijk zijn en daar ben je ook goed in, maar juli voelt als het goede moment om dit ook echt na te streven. Go girl.

2. Leeuw: de bent de ster van de show

Dit is jouw maand! Je bent waarschijnlijk jarig ergens in juli en dat betekent dat jij in het middelpunt van de belangstelling staat. Gelukkig sta je dat ook graag. Probeer deze maand echt aan jezelf te denken en aan wat jouw gelukkig maakt.

3. Boogschutter: jij gaat je horizon verbreden

Jij kijkt graag naar andere mogelijkheden, opties en perspectieven. Zit je vast in een bepaald ritme? Kijk dan of iets anders werkt voor jou. Je bent avontuurlijk en hebt er geen problemen mee om verder te kijken dan je neus lang is. Je bent open en bent graag met mensen die dit ook zijn. Maar juli is de maand om dit te gaan ondernemen!

Deze drie sterrenbeelden zullen nooit teruggaan naar hun ex