Emma Plasmans
Emma Plasmans Love & Seks 12 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Deze drie sterrenbeelden zullen nooit teruggaan naar hun ex

Je herkent het vast wel – voor de één is het volkomen oké om soms het bed in te duiken met hun ex maar voor de ander zal het juist pijn en spijt veroorzaken. Iedereen staat daar anders in, maar deze sterrenbeelden zien het echt niet meer zitten om terug te gaan naar hun ex.

Benieuwd of jouw sterrenbeeld ertussen staat?

Sterrenbeelden die nooit teruggaan naar hun ex

Seks met je ex is een bekend fenomeen. Voor de een werkt dat alleen beter dan voor de ander. Natuurlijk is het fijn om met iemand te zijn die je al door en door kent, je lichaam aanvoelt en weet wat je fijn vindt. Maar er komen natuurlijk ook een hoop gevoelens opspelen. Deze drie sterrenbeelden vermijden het liefst hun ex, no matter what.

Ram (21 maart – 19 april)

Het sterrenbeeld ram zijn hele lieve, goedaardige mensen. Tenminste, totdat je met ze rotzooit. Wanneer iemand iets gemeens doet, zal een ram niet aarzelen om die persoon eens flink naar beneden te halen. Je beseft misschien niet dat het ego van een Ram kwetsbaarder is dan je denkt. Zelfs wanneer een relatie heel fijn is, heeft een Ram geen behoefte om na de relatie nog zijn of haar ex te zien. Voor een ram geldt: een break-up is een mislukking, en elke herinnering aan die mislukking is niet meer welkom in zijn of haar leven.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Hoe graag schorpioenen ook het bed willen induiken (vooral als het geheim is), zullen ze dat nooit met hun ex doen. Ze zullen niet alleen het telefoonnummer van diegene verwijderen, ze doen zelfs graag alsof die persoon helemaal nooit bestaan heeft. Een wilde nacht met iemand kan heel leuk zijn, maar niet wanneer dit een ex is.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbokken zijn nogal verstandig en rationeel en ze hebben precies nul ruimte voor instabiliteit in hun georganiseerde leven. Ze willen altijd graag weten wat er op hun pad komt, en in contact komen met een ex kan totaal onverwachte gevolgen hebben. Ze zijn behoorlijk emotioneel afstandelijk en kunnen waarschijnlijk het bed induiken met iemand zonder dat daar gevoelens bij komen kijken.

Daarentegen zijn ze wel op zoek naar iemand waarmee ze een toekomst kunnen opbouwen, en niet om het verleden opnieuw te beleven. Voor een Steenbok is seks met een ex dus simpelweg verspilling van hun (nogal) waardevolle tijd.

Lees ook: Nooit ruzie: mensen met deze drie sterrenbeelden zijn de meest relaxte lovers