Redactie
Redactie Love & Seks 13 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

5 signalen die je aan je partner kunt aflezen waardoor je weet dat je een ster bent in bed

Je gooit je lokken naar achter, krast voorzichtig over zijn borstkas en maakt hem daarmee helemaal gek. Of je nou een wilde tijger bent in bed of rustig, je wilt natuurlijk graag weten wat jouw bedpartner ervan vindt. Als hij of zij deze zes signalen afgeeft weet je zeker dat jij waanzinnig goed bent in bed.

Het geeft je een boost zelfvertrouwen als je weet dat jouw lover je een ster vindt in bed, want eerlijk dat willen we allemaal. Als je bedpartner dit doet weet je in ieder geval zeker dat je goed bezig bent.

1. Als je bedpartner het tegen je zegt

Als je lover tijdens de seks zegt dat het lekker is wat je doet weet je dat je op dat moment goed bezig bent. Het kan ook zo zijn dat je bedpartner na de seks zegt dat het super lekker was en dat zegt iemand natuurlijk niet als het enorm tegenviel.

2. Als je bedpartner kreunt of gromt

Logisch maar waar. Als je je partner hoort kreunen in bed (of grommen al klinkt dat een beetje raar) is dat een goed teken. Zelf kreun je ook als de seks lekker is en het is fijn om te merken dat jouw partner dat ook vindt.

3. Als je bedpartner fysiek reageert

En dat kan op allerlei verschillende manieren zijn. Van het krommen van zijn of haar tenen tot het echt fysiek klaarkomen. Al deze fysieke bewegingen bij elkaar opgeteld weet jij zeker dat je rockt in bed.

4. Als je bedpartner altijd zin heeft

Al hebben jullie ‘s ochtends nog seks gehad, ‘s avonds wil je bedpartner nog een keer en dat kan maar één ding betekenen: jij bent fantastisch in bed. Je lover kan maar niet genoeg van je krijgen dus geef jezelf maar een schouderklopje.

5. Als je bedpartner erover opschept

Natuurlijk hoeft je bedpartner niet per se aan de grote klok te hangen wat jullie allemaal uitspoken in bed maar stiekem vindt je het toch best leuk als hij of zij af en toe aan anderen laat doorschemeren dat je een gouden bedpartner bent.

Lees ook: Mannendossier: 11 x wat hem tijdens de seks totaal niet boeit