Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 3 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de leukste cadeau-ideeën voor je vriend

Jij hebt vast wel eens een cadeau moeten kopen voor een man en daar ben je vast ook heel lang mee bezig geweest. Want.. wat willen zij nou eigenlijk? Waar worden zij blij van? Ze weten ‘t vaak zelf niet eens, dus hoe kan jij daar in hemelsnaam een leuk cadeau uit halen? Wij helpen je.

Dit zijn de leukste cadeau-ideeën voor je vriend

Natuurlijk zijn er (waarschijnlijk) meerdere mannen in je leven, niet alleen maar je parter. Vader, broer, collega, neef, buurman.. het ligt er natuurlijk maar helemaal aan wat voor klik jij met ze hebt, maar ook voor hen moet je vast wel eens een cadeau kopen. Dat mannen soms van een andere planeet lijken te komen weten we allemaal, maar dat wordt tijdens het cadeaus kopen nog maar eens pijnlijk bevestigd.

Laten we ‘t nu even focussen op één soort man, namelijk je partner. Je lover, je crush. Wat koop je?! We weten dat het natuurlijk vrij persoonlijk is, maar met een aantal dingen kan je gewoon niet fout gaan.

1. Date night

Als je liefste jarig is, hoe leuk is het dan om een volledige date night te verzorgen? Pak helemaal uit. Kook zijn favoriete maaltijd, doe zijn favoriete outfit aan. Ga daarna nog lekker de stad in samen, kijk een film, boek een hotelletje.. whatever hij leuk vindt. Zo’n avond vol met quality time kan hij niet niet leuk vinden, jij doet tenslotte hartstikke veel moeite voor hem.

2. Hobby

Je vriend heeft vast een hobby. Voetbal, golf, fotograferen, bier drinken, gamen.. noem het maar op. Maakt niet uit wat de hobby is maar een verjaardag is de perfecte gelegenheid om iets te geven wat met zijn hobby te maken heeft. Heeft hij een nieuwe golfclub nodig? Tada. Wil hij een nieuw spel voor de Playstation? Ook een goede optie. Met al deze dingen is hij sowieso blij, omdat hij ‘t echt gaat gebruiken. De meeste mannen zijn praktisch ingesteld dus dan is zo’n cadeau hartstikke welkom.

3. Favo kledingwinkel

Waar koopt je vriend graag zijn kleding? Of in welke winkel shopt hij graag maar komt hij minder vaak, omdat het wat prijzig is? Zoek daar een mooi item uit en verras hem daar mee. Of neem hem mee, dan kan hij zelf iets uitkiezen. Wedden dat hij daar blij mee is?

Tip: hou een lijstje bij

Zo maak je het jezelf makkelijker! Hou je een lijstje bij in je notities en elke keer als hij aangeeft dat hij iets graag zou willen hebben schrijf je dat op. Zo weet je ook nog goed wat hij gezegd heeft en kan je ook bijhouden of hij toevallig zelf al een keer iets heeft gekocht.

Waarom horen we dit nú pas? Dankzij deze hack blijven gold plated sieraden ook echt goud