Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Reality 10 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Love Island’s Kimmy en Kengi onthullen: ‘Er gebeurde iedere avond wel iets in de villa’

Op 16 september zagen we hoe Kimmy en Kengi Love Island 2023 wonnen en ervandoor gingen met een geldbedrag van €25.000. Maar hoe bouwde hun liefde zich op? En wat gebeurde er ‘s avonds in de villa?

In een nieuwe aflevering van RTL Boulevards Spill The Tea, met Farja ‘Fawry’ Farvardin, droppen Kimmy en Kengi een bommetje. Volgens hen is er iedere avond in de villa wel iets gebeurd dat niet naar buiten mag komen. Interessant …

Love Island’s Kimmy en Kengi

Inmiddels is het besef bij Kimmy en Kengi geland, maar op 16 september vonden de twee het moeilijk te bevatten dat zij de finale van Love Island 2023 gewonnen hadden. Ze namen het op tegen Garbi en Junar (die tweede werden) en Nycole en Jonna (die derde werden). Toch gingen Kimmy en Kengi er met de €25.000 vandoor.

Wat ze met het prijzengeld gaan doen, wisten ze heel snel: ”We gaan met het geld een reisje naar Mexico maken. En we gaan natuurlijk diertjes redden.”

‘Elke avond wel iets gebeurd’

Als Fawry in een nieuwe aflevering van RTL Boulevards Spill The Tea aan Kimmy en Kengi vraagt welk detail er voor geen enkele prijs naar buiten mag komen, wordt het even ongemakkelijk. De twee kijken elkaar vol spanning aan, maar komen dan over de brug dat er iedere avond wel iets is gebeurd dat niet naar buiten mag komen. ”Tussen wie?” vraagt Fawry. ”Tussen ons!” is het antwoord. Oké, het lijkt er dus sterk op dat er al veel meer tussen de twee speelde dan dat wij in de afleveringen zagen.

Later blijkt ook dat het dik in orde is tussen de twee. Wanneer Fawry voorzichtig vraagt of ze al ‘ik hou van jou’ hebben gezegd, blijkt dat ze allang op dit punt zijn. ”Ja allang,” antwoordt Kimmy zelfverzekerd. ”Dat hadden we in de villa ook al een paar keer gezegd.”