Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 9 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Kaarsen beschilderen met je beste vriendin is de meest schattige trend op TikTok

In het herfstseizoen steken we graag de kaarsjes aan omdat we graag meer gezelligheid en warmte in huis willen. Maar hoe leuk is het om deze kaarsen dan ook zelf te maken? Of in elk geval te versieren. Heel leuk idee om met je vriendinnen te doen. Lekkere snacks erbij en schilderen maar!

Kaarsen beschilderen is de schattigste date ooit

Dit leuke idee is gefilmd door TikTokker Laura Ivon, waar ze met één van haar vriendinnen lange kaarsen koopt én wat verf om deze vervolgens in een hele schattige setting te schilderen. Een heel leuk en wholesome idee voor als je houdt van gezellige avondjes thuis en quality time met je bestie.

Bekijk de video hieronder:

@bylauraivon

painting candles, gilmore girls playing on the background, listening to taylor swift & snacks = therapy 🧚🏽 happy autumn !!!! what to do next? @Søstrene Grene #crafty #creative #girlsnightin #creativeactivities #paintingcandles #creativecandles

♬ original sound – gilmoregirlstok

Hoe leuk is dit?! Lekkere hapjes erbij, drankje, een goede feel good film en jullie avond kan niet meer stuk.

Op zoek naar de juiste kaarsen?

Natuurlijk wil je ook wel de leukste kaarsen vinden om te beschilderen. Dat maakt het nóg leuker. Je kunt natuurlijk voor simpele kaarsen gaan, maar kaarsen met een kleurtje zijn ook heel erg spannend om te beschilderen. Of ga voor twisted candles, kan je weer ander soort patroontjes schilderen.

Bijvoorbeeld deze oranje en roze kaarsen:
Bol.com

Of deze gedraaide kaarsen zijn ook heel leuk:

bol.com

Daten met vrienden

Vroeger gaat het zo makkelijk, dichtbij je vrienden zijn. Vaak omdat je vrienden dan ook je klasgenoten of sportmaatjes zijn en je die dus elke dag ziet. Als je wat ouder wordt ga je letterlijk een eigen leven leiden en dan wordt het lastiger om je vrienden regelmatig te blijven zien. Ook maak je nieuwe vrienden, verhuis je misschien wel óf krijg je hele andere interesses. Hoe zorg je ervoor dat je je vrienschappen onderhoudt en dat het ook nog leuk blijft? Nou, door zo’n leuke kaarsendate te organiseren bijvoorbeeld. Heb je nog andere tips nodig om je vriendschappen te onderhouden?

Cherry nail art neemt het hele internet over en het is te schattig