Emma Toussain
Emma Toussain Make-up 9 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Andere kleur foundation nodig nu je tan weg is? Deze Maybelline producten scoor je met 50% korting

Het kopen van nieuwe make-up is heel leuk om te doen en af en toe ook gewoon nodig, omdat je producten op raken. Maar.. het is nog leuker om dat met flinke kortingen te doen. En dat kan nu, dus trek die pinpas maar! Of Apple Pay – het is tenslotte wel 2023.

Make-up shoppen met korting

Omdat het herfst is veranderen we graag van items – denk aan kleding, schoenen.. maar ook onze make-up stash heeft een herfstige upgrade nodig. Mooie nieuwe kleuren scoren, denk aan oogschaduw of eyeliner. Ook je lipstick mag donkerder én we hebben natuurlijk wel voedende crèmes nodig, om onze droge huid een beetje onder controle te houden. Op de website van Bol.com koop je nu producten van Maybelline New York met 50 procent korting en dat komt wel héél goed uit. Als je zomerse tan namelijk al vervaagt.. heb je wel een nieuw kleurtje foundation nodig.

1. Maybelline New York – Lash Sensational Sky High nu voor maar €10

Bol.com
Bol.com

2. Maybelline Lasting Fix Setting Spray nu voor €6,50

Bol.com
Bol.com

Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer voor €7,19

Bol.com
Bol.com

Maybelline New York – SuperStay Vinyl Ink Lipstick voor €9

Bol.com
Bol.com

Wil je meer deals zien? Het zijn er genoeg! Ook andere merken, mocht je dat liever hebben. Denk aan NYX en L’Óreal Paris, bijvoorbeeld.

De lipliner van Alix Earle

Denk je aan Alix Earle? Dan denk je vast als eerste aan de ‘Get Ready With Me’-video’s die ze elke ochtend filmt. Haar make-up zit altijd prachtig, maar ze is ook eerlijk over het feit dat ze soms moeite heeft met haar uiterlijk. Ze heeft namelijk last van acné en neemt daar heftige medicatie voor. Ook heeft ze haar lippen laten opvullen, maar die weet ze nóg meer op te laten vallen met één specifieke lipliner. Wil je weten welke dat is om dezelfde look te maken? Déze lipliner gebruikt zij.

We lieten ChatGPT ons tips geven voor restaurants in Antwerpen, maar hoe leuk zijn deze tips?