Emma Toussain
Emma Toussain Make-up 9 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Hier shop jij de favoriete lipliner van TikTok-sensatie Alix Earle

Denk je aan Alix Earle? Dan denk je vast als eerste aan de ‘Get Ready With Me’-video’s die ze elke ochtend filmt. Haar make-up zit altijd prachtig, maar ze is ook eerlijk over het feit dat ze soms moeite heeft met haar uiterlijk. Ze heeft namelijk last van acné en neemt daar heftige medicatie voor. Ook heeft ze haar lippen laten opvullen, maar die weet ze nóg meer op te laten vallen met één specifieke lipliner.

Alix Earle houdt van deze lipliner

De 22-jarige Alix werd vorig jaar in één klap bekend toen haar video’s viral gingen op TikTok. De toen nog studente aan de universiteit van Miami is natuurlijk prachtig om te zien, maar is juist de herkenbaarheid waardoor ze zo populair is. Sure, ze is knap, blond, rijk.. allemaal dingen die heel veel mensen willen. Maar daarnaast is ze heel erg open over de minder leuke dingen in haar leven, waardoor het af en toe meer voelt alsof je met een vriendin praat.

Ze heeft een hele specifieke make-uproutine, die ze dan ook elke dag laat zien. Het is duidelijk dat de lippen van Alix niet naturel zijn en ze is dan ook heel erg open over het feit dat ze die laat opvullen. Maar.. natuurlijk heeft ze wel een favoriete lipliner die haar lippen nóg meer doet opvallen.

Het gaat om de Lip Cheat lipliner van Charlotte Tilbury in de kleur Love Trap (shop ‘m hier!) en heel veel TikTokkers willen ‘m natuurlijk gelijk uitproberen. Als Alix het zegt..

@ivistefanovaa

It’s the perfect fall nude @Charlotte Tilbury Lip Liner in Love Trap @Peripera Ink Lip Gloss in 03 #falllipcombo #lipcombo @alix earle

♬ original sound – Ivelina Stefanova

@nanalacubana6

@alix earle put me on to love trap lip liner by @Charlotte Tilbury I’ve never liked pink lip liners until this one 🫶🏼 #alixearlegrwm

♬ original sound – spedupsongsnlyrics

Dupe voor nog geen 5 euro

Mocht je de lipliner van Charlotte Tilbury te prijzig vinden.. no worries. Er is namelijk een dupe te vinden en die is van NYX Professional Make-up. Deze lipliner heet coffee en je shopt ‘m nu met korting bij Douglas.

Deze TikTokker laat het verschil zien en.. die is er dus bijna niet. Graag gedaan!

@makeupbylexh

shoutout to you guys for telling me it’s on ämāżön! added it to my “dupes” list 🫶🏼 #nyxlipliner #makeupdupes #nyxcosmetics

♬ original sound – lex

Niemand wil droge lippen: zó kom je er weer vanaf