Rosa Tettero
Rosa Tettero Love & Seks 11 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

Mannendossier: 6 x wat mannen niet kunnen weerstaan aan het uiterlijk van vrouwen

We vragen ons vaak af wat mannen nu echt aantrekkelijk vinden aan ons. Zijn het de mooie ronde billen? Kunnen we bepaalde kleuren beter vermijden zodat we er beter uitzien? Gelukkig is er het Mannendossier waarin we aan mannen vragen wat ze nu eigenlijk écht niet kunnen weerstaan aan het uiterlijk van ons vrouwen:

1. Taille-heupverhouding

We vinden vrouwen met goede vormen heerlijk.I like big butts, I can not lie. Je hoeft geen supermodel te zijn, geloof ons. We kunnen onze ogen gewoon niet van jouw ‘uitstekende’ heupen afhouden. En als een vrouw zelfvertrouwen uitstraalt is ze eigenlijk al bloed aantrekkelijk.

2. Een hoge stem

Een hogere vrouwenstem doet ons denken aan een kleine, vrouwelijke, jonge vrouw. Precies zoals de meeste mannen de vrouw het liefste zien: jeugdig, vrouwelijk en niet te groot. Och we hebben een zwak voor kleine vrouwen. En we vinden het heerlijk om je dan liefkozend ‘kleine’ te noemen of ‘ons meisje’.

3. Gezond haar

Jullie vrouwen zullen misschien denken dat het ons mannen niet opvalt, maar niets is minder waar. Vrouwen met mooi, vol, glanzend lang haar zijn enorm aantrekkelijk. Houd dat nephaar thuis, want we houden van natuurlijk. En knip je haar liever niet kort, dat vinden we maar niks. Maar, puur natuur is altijd het beste.

4. Smile!

Vrouwen die lachen vinden we onweerstaanbaar. Misschien wel de goedkoopste en makkelijkste manier om ons mannen te verleiden. Maar, mooie tanden vinden we ook belangrijk. Blije vrouwen zijn het mooiste op aarde. Heeft ze een goed gevoel voor humor? Dan scoort ze extra punten.

5. Niet zoveel make-up aub

We snappen dat jullie graag contouren, lippenstift dragen en onzuiverheden willen verbergen, maar met een klein beetje make-up zijn jullie het mooist. De vrouwen die met een natural look de deur uit gaan, zijn de beste versie van hunzelf.

6. Rood, rood, rood

Er is iets met de kleur rood wat wij zo enorm sexy vinden bij vrouwen. Doe een rood jurkje aan naar een date en je scoort honderd punten. Hakken, tja. Het is misschien cliché, maar wij mannen vinden vrouwen op hakken geweldig. Hoe vrouwelijker de vrouw gekleed gaat, hoe aantrekkelijker we haar vinden. Vrouwen willen misschien sterk overkomen door zich stoer te kleden, maar een échte vrouw-vrouw is wat wij mannen willen.

LEES OOK: Mannendossier: 8 tekenen dat hij jou wil en alleen jou wil