Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 13 okt 2020
Leestijd: 1 minuut

OMG! Wordt déze knappe man de nieuwe Bachelor?

Wát hebben we genoten van het eerste seizoen van de Bachelorette met Gaby Blaaser. We zijn dan ook maar al te benieuwd wie de nieuwe Bachelorette wordt. Of moeten we zeggen Bachelor? Er gaat namelijk al in de rondte dat het dit keer een bachelor wordt en we krijgen ook al tips over wie de man in kwestie is..

En nee: dit gaat niet over Gerard Joling.

Wie oh wie is de nieuwe Bachelor?

Er gingen al een tijdje roddels rond dat Gerard Joling het ‘gay-seizoen’ van de Bachelor zou representeren. Tot nu. De aandacht is namelijk helemaal niet meer op Gerard gericht maar op -jawel, Tony Junior! Deze pretty hunk is nu al een tijdje single (ex van zangeres Maan). Daarom wordt het tijd voor een nieuwe vlam.

De twee zijn overigens heel goed uit elkaar gegaan. Zo goed dat Maan afgelopen vrijdag een positieve break-up song uit bracht: Zo kan het dus ook part 2.

Tweede seizoen de Bachelor

Een woordvoerder van het programma laat weten dat er inderdaad een nieuw seizoen aan zit te komen waarin een Bachelor zijn hart zal openstellen voor de liefde. Het is alleen nog niet duidelijk welke vrijgezelle hunk dat romantische avontuur aandurft.

Daarnaast laat de bron ook weten dat Tony het fantastisch zou vinden om mee te doen. Het is dus nog niet helemaal zeker of Tony ook daadwerkelijk de Bachelor wordt, maar het idee is leuk ;-). To be continued..

Lees ook: Is dít het bewijs dat Temptation Island-deelnemers Sonny en Jay alweer uit elkaar zijn?

Reageer op artikel:
OMG! Wordt déze knappe man de nieuwe Bachelor?
Sluiten