Demi Rutten
Demi Rutten Life 9 feb 2021
Leestijd: 1 minuut

Omg: je kunt binnenkort in Bridgerton-stijl overnachten in een kasteel

Door de serie Bridgerton verlangen we allemaal naar een leven in een groot kasteel met mooie jurken en grote balzalen á la Daphne en Eloise. Binnenkort is dat mogelijk, want je kunt geheel in Bridgerton-stijl overnachten in een kasteel in de Ardennen.

Kom maar op met die prinsessenjurken en high tea’s. En misschien wel onze eigen Duke of Duchess om ons gezelschap te houden. 😉

Overnachten in Bridgerton-stijl

Het 19de eeuwse Chateau de Goyet, in het plaatsje Namen in de Ardennen, maakt het binnenkort mogelijk om een weekend te leven als de familie Bridgerton. Voor €275 euro per persoon waan je je een heel weekend in de 19de eeuw en mag je zelfs een kostuum uitzoeken uit de grote collectie van het chateau. Die bestaat uit wel 30 duizend stuks! Daar willen we allemaal wel een kijkje nemen toch?

Na aankomst kleed je je om in je kostuum en kan het Bridgertonfeest beginnen. Het chateau organiseert een high tea, brunch en feestelijk diner net als in de serie. Je waant je dus echt even in de serie. hoe leuk!

Wanneer het evenement plaatsvindt is nog niet duidelijk. De eigenaren van het chateau willen dit mogelijk maken zodra de coronamaatregelen het toelaten. Een klein nadeel: er is tijdens dit weekend maar plek voor 22 gasten. Wil je dit dus echt niet missen? Schrijf je dan snel in via [email protected] voor deze once in a lifetime ervaring.

Meer over Bridgerton