Hotter dan hot! Lees hier welke pony het beste bij jouw gezichtsvorm past

Ben jij er klaar voor om de hótste coupe van het najaar te rocken? De pony – beter gezegd fringe of bangs – doet het goed in modeland. Als jij er ook aan toe bent om een fringe te laten knippen is het wel belangrijk om te weten welke stijl bij jouw gezichtsvorm past.

Als jij er ook uit wil zien als een Parisienne, wordt het tijd voor een coupe met fringe. Er bestaan vier uitgesproken gezichtsvormen en hieronder staan de do’s en don’ts voor pony’s bij de verschillende vormen.

Rond gezicht

Als je een rond gezicht hebt moet jouw pony zo geknipt worden dat je gezichtsvorm niet extra rond wordt benadrukt. Ga naar een goede kapper die weet hoe ze een fringe bij jouw gezichtsvorm moet knippen. De plukken in het midden van de fringe mogen net wat langer zijn, daardoor breekt het met de ronde vorm.

Vierkant gezicht

Bij een vierkant gezicht is het belangrijk dat je pony niet te recht is. Daardoor creëer je nóg een strakke lijn terwijl jouw gezicht dat al van zichzelf heeft. Laat de pony tot over je wenkbrauwen vallen, daarmee voorkom je dat je boven je wenkbrauwen een strakke ponylijn krijgt.

Het is heel mooi als je pony aan de zijkant wat langere plukjes heeft, dan creëer je een ronde lijn.

Ovaal gezicht

Als je een ovale gezichtsvorm hebt is een fringe echt prachtig bij jou. Laat een paar plukjes over je voorhoofd vallen of draag je pony iets meer naar de zijkanten. Eigenlijk staat bijna alles bij jouw gezichtsvorm, lucky you.

Hartvormig gezicht

Ook bij een hartvormig gezicht is het mooi om gewoon wat plukjes over je voorhoofd te laten vallen (tot nét boven je ogen). Het hoeft allemaal niet super gestyled te zitten en dat komt heel goed uit ’s ochtends. Zo bespaar je tijd die je weer kunt investeren in de perfecte cappuccino (net als een echte Parisienne).

Waarom mensen die altijd alles kwijtraken het meest sociaal en het állerleukst zijn

Reageer op artikel:
Hotter dan hot! Lees hier welke pony het beste bij jouw gezichtsvorm past
Sluiten