Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 13 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Er komt een nieuw seizoen van ‘Ex On The Beach’ en dit is wat we tot nu toe weten

Je vind het leuk of totaal niet: het realityprogramma Ex On The Beach. In het afgelopen seizoen konden we zien hoe Odim, Jørney, Lesley, Dusty, Keanu, Imke en de rest geteisterd werden door de ‘tablet of terror’ én elkaar. Ben jij fan van het programma? Lees dan snel verder.

Eén ding is zeker: de singles doen er alles aan om met een kater wakker te worden.

Nieuw seizoen EOTB

Volgens @fawrynotsawry van RUMAG beginnen de opnames van het volgende seizoen al op 15 januari 2022. De exen zullen verblijven op het Spaanse Gran Canaria. Als het opgenomen is moeten we nog heel even wachten, want het seizoen zal rond april/mei te zien zijn op MTV.

Jørney en Odim

Het koppel leerde elkaar kennen tijdens Ex On The Beach, hier sloeg de vonk al snel over. Toen ze eenmaal thuis waren waren de twee super close en raakte Jørney zwanger. Maar nu is het koppel dus uit elkaar en dit komt omdat Odim alweer vreemd is gegaan.

Focussen op de bevalling

Het koppel is hierdoor even uit elkaar geweest, maar later besloten Jørney en Odim hun relatie een nieuwe kans te geven. Helaas is het ook deze keer niet gelukt. Wat het deze keer wel extra pijnlijk maakt, is dat Jørney binnenkort moet bevallen. Ze laat weten: ‘Voor alle mensen die vragen stellen waarom de foto’s van Odim en mij weg zijn: Hij is vreemdgegaan, dus het is over en uit tussen ons.’

Daarnaast vertelt ze: ‘Verder wens ik hem het allerbeste en ga ik er alles aan doen om mij voor te bereiden op de bevalling. Het zou het fijn zijn als jullie mijn situatie respecteren en ons met rust laten.’

Ga jij kijken naar het nieuwe seizoen van Ex On The Beach? Als je houdt van drama, feestjes, seks en rellen ben je zeker aan het juiste adres.

Gênant: er zit een fout in de tatoeage van Keanu uit Ex On The Beach: Double Dutch