Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 14 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de nieuwe (extra) coaches van The Voice of Holland en je kent ze sowieso

Talentenshow The Voice of Holland heeft al aardig wat grote namen voortgebracht. Soms loopt het programma zo dat er een talenten toch nog haar huis worden gestuurd of gestemd. Hier hebben de makers wat op gedacht, want met twee nieuwe extra coaches kunnen deze mensen een tweede kans krijgen.

Maan en Typhoon

The Voice of Holland was voor het eerst te zien in 2011. Na jaren van Idols en X-Factor was het hoog tijd voor een nieuw concept. Een talentenjacht, maar dan écht gefocust op het talent. De stoelen van de jury staan omgedraaid dus ze zien de kandidaten niet voordat ze op de rode knop gedrukt hebben. Waarschijnlijk ben je al lang en breed bekend met dit tv-programma, maar de makers hebben nu weer iets nieuws bedacht.

Het programma krijgt twee nieuwe coaches: oud-winnares Maan en zanger Typhoon. Deze twee gaan over The Comeback Stage. Maan vertelt aan RTL Boulevard: ‘Dat houdt in dat wij kandidaten die afvallen bij the blind auditions, the battles of bij the knock-outs in ons team mogen opnemen en een tweede kans kunnen geven’.

Eigen serie op Videoland

De kandidaten die door Maan en Typhoon gecoacht gaan worden volgen een andere weg dan de rest. Deze weg is te volgen in een nieuw programma wat uitgezonden gaat worden op Videoland. Maan vervolgt haar verhaal: ‘Uiteindelijk kunnen wij twee van onze kandidaten terugbrengen in de liveshows’.

In het buitenland bestaat deze Comeback Stage al en daar is het een groot succes. Typhoon hoopt dan ook dat iemand uit zijn team uiteindelijk in de finale beland.

Block Button

Naast The Comeback Stage wordt er nóg een nieuw element toegevoegd aan TVOH, namelijk: de Block Button. Met deze knop kunnen de coaches elkaar ‘blokkeren’ als ze voor dezelfde kandidaat gaan.

En, wat vind jij van deze nieuwe toevoegingen?

De nieuwe ‘2000 vs 2021’ make-up trend gaat viral op TikTok en wij zijn geobsedeerd