Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 22 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Je kunt je nu inschrijven voor puppy yoga in Amsterdam

Puppylovers opgelet: er bestaat nu een puppy yoga klasje in Amsterdam. En ja.. dat is wat je denkt dat het is. Yoga mét puppy’s?

Puppy yoga in Amsterdam

Het klinkt als een droom: op de grond liggen terwijl er een hoop puppy’s langs je hobbelen. En nog beter: je mag met ze knuffelen ook!

Hoe gaat zo’n lesje in z’n werking? De les duurt een uurtje en de eerste dertig minuten krijg je yogales. Goed om te weten dat deze les voor iedereen toegankelijk is, ongeacht je niveau.

De puppy’s spelen dan om je heen en na die dertig minuten les mag je gaan knuffelen met die kleine viervoetertjes. Je kunt foto’s nemen, lekker liggen en gewoon genieten van de aandacht.

Socialisatie

De yogaklasjes zijn ook bedoeld om te genieten maar het helpt de kleine pups ook met socialisatie. Zo raken ze gewend aan mensen en kunnen ze hun zelfvertrouwen een beetje opbouwen. Alle pups zijn gewoon gevaccineerd dus je hoeft je ook geen zorgen te maken.

Ook worden de fokkers wel goed uitgekozen: ze komen uit goede nestjes en worden daar goed behandeld met de juiste zorg. Het enige wat ze nog nodig hebben van jou is.. heel veel knuffels.

Wil jij een hondje in huis halen? Dit zijn de beste rassen voor beginners

POV: Je hebt besloten om voor het eerst een hond in je leven te verwelkomen. Het is een spannend vontuur vol vreugde en onvergetelijke momenten. Maar voordat je je nieuwe trouwe viervoeter in huis haalt, is het belangrijk om na te denken over het juiste hondenras dat bij je past.

Als beginnende hondenbezitter wil je immers een ras vinden dat past bij je levensstijl en gemakkelijk te trainen is. Maak je geen zorgen, wij hebben een lijst samengesteld met liefdevolle en makkelijk te verzorgen hondenrassen die perfect zijn voor beginners.

Dit zijn de perfecte hondenrassen voor ‘beginners’