Emma Plasmans
Emma Plasmans Love & Seks 21 aug 2020
Leestijd: 3 minuten

Bae of booty call? Dit zijn de tekenen dat jullie romance alleen tussen de lakens is

Je hebt een leuke man ontmoet. Jullie beginnen te daten en hoe langer het duurt, hoe meer je je gaat afvragen waar jullie romance naar toe gaat. Echter eindigen niet alle scharrels in happily ever after.

Romance tussen de lakens

Complex is het, maar deze tekenen wijzen erop dat je niets meer dan een booty call bent.

Je kent niemand van zijn vrienden of familie

Jullie gaan al een tijdje met elkaar om. Maar je hebt nog nooit zijn beste vrienden ontmoet die hij wekelijks ziet, of zijn jongere broertje die letterlijk om de hoek woont. Het enige dat je weet zijn namen en hooguit wat voor studie ze volgen of wat voor werk ze doen. Als je bij hem bent en zijn vrienden komen langs, dan doet hij er alles aan dat jullie elkaars pad niet kruisen. Je hebt werkelijk géén idee met wie hij omgaat.

Psst, sla dit artikel op met Pinterest.

Jullie ‘daten’ nooit

Jullie gaan nooit samen de deur uit. Het is al een wonder als jullie samen naar de supermarkt gaan om wat te halen. In al die maanden heeft hij je nooit écht mee uitgevraagd om bijvoorbeeld een hapje te eten, ergens een drankje te doen of iets anders wat hoogstwaarschijnlijk in zijn ogen ‘serieus’ lijkt.

Hij knuffelt en kust je nooit

De intimiteit die jullie hebben is puur en alleen seks. Dan raakt hij je aan en zoent hij je. Maar een gemeende lieve knuffel heeft hij je eigenlijk nog nooit gegeven. Ook een liefdevolle kus niet. Dit is waarschijnlijk niet gebeurd, omdat hij dit als te emotioneel ziet. Hij zal er alles aan doen om niet te dicht bij te je komen, zodat jij ook niet te dicht bij hem komt.

Hij neemt alleen ‘s avonds contact met je op

Hij belt je nooit ‘s middags op om te vragen om iets leuks te doen. Als hij je belt is het op een avond dat hij geen plannen heeft en het daarom wel leuk vindt als jij langskomt. Het is ondertussen doodgewoon geworden dat hij je ‘s nachts na het stappen opbelt en vraagt of hij bij jou in bedje mag kruipen. Want dat vindt hij zo gezellig. Juist…

De volgende dag heeft hij altijd ‘iets te doen’

Als hij bij jou heeft geslapen of andersom dan heeft hij de volgende dag opeens allemaal belangrijke dingen te doen. Zelfs op een zondagochtend als de hele stad nog in bed ligt. Hij moet opeens dingen voor werk doen, naar zijn oma toe of iets anders waar je hem de dag ervoor nog niet over gehoord hebt. Hij begint zelf dan ook opeens met douchen of met opruimen. Zodat jij je eigenlijk een beetje bezwaard voelt om te blijven.

Jullie hebben altijd seks als jullie samen zijn

Zodra je bij hem bent of hij bij jou duurt het niet lang voordat jullie samen in bed liggen. Opzich niets mis mee maar het is wel overduidelijk en áltijd zo dat er één doel is, namelijk seks hebben. Daarna zijn jullie eigenlijk ook wel een beetje uitgesproken. Helemaal niets mis mee, maar kies hier altijd bewust voor en probeer niet naïef te zijn in dit soort situaties. Ga je voor de seks? Blijf. Wil je liefde? Ga. Snel!

LEES OOK: Waarom seks zoveel fijner is als je verliefd bent