Emma Toussain
Emma Toussain Relaties 13 sep 2023
Leestijd: 1 minuut

Met je partner op een datingapp? Op déze manier vinden jullie nieuwe spannende avontuurtjes

Het is 2023.. Datingapps zijn tegenwoordig al lang niet meer alleen voor singles: je kunt ook samen met je partner op zoek naar iets spannends. Als dat iets is wat jullie allebei leuk vinden, naturlijk. Op 19 september lanceert NousLib in Nederland – en hier staat plezier centraal.

Als koppel op een datingapp

NousLib onderscheidt zich van andere datingsites en apps door taboes te doorbreken. Of je nu single bent, een relatie hebt of op video je seksuele grenzen wilt verkennen: iedereen is welkom op het platform. Bij NousLib draait het vooral om plezier én puurheid. Als koppel open je dan ook alleen samen een account, zodat het een eerlijk platform blijft. Geen complicaties, puur plezier.

Pop-up event

Op 19 september vindt een pop-up event plaats; dan is de lancering van deze app. Het event van NousLib is in Bar Rouge in Amsterdam en geopend voor publiek tussen 13.00 uur en 18.00 uur. Gwen van Poorten spreekt bijvoorbeeld over seksualiteit en mentale gezondheid. Interessant en wie weet leer je nog wat!

Op de app kan je net zoals op een normale datingapp op zoek gaan naar jouw gewenste ‘partner’, alleen zal het hier gaan om plezier. Dus seksuele avontuurtjes, zondere dat daar al te veel aan vast hangt.

Zo ziet zo’n profiel er dan ongeveer uit:

profil homme + logo
NousLib

Leuk: iedereen die zich binnen zes dagen vanaf de lancering abonneert, ontvangt een levenslang gratis NousLib membership. Dus zien jij en je partner dit wel zitten? Let’s go dan.

Hoe leuk?! Door deze datingapp ga jij met je vriendinnen op dubbeldate met twee vrienden