Demi Rutten
Demi Rutten Life 2 mei 2021
Leestijd: 4 minuten

Opzoek naar een tatoeage-idee? Dit dier past bij jou volgens je sterrenbeeld

Ondertussen beginnen we te denken dat je alles terug kunt leiden naar je sterrenbeeld, dus waarom dieren niet? Blijkbaar is er dus ook een specifiek dier dat bij je past volgens je sterrenbeeld. En wij zetten dit allemaal natuurlijk voor je op een rijtje.

Oké we geven toe, sommige hiervan zijn nogal vanzelfsprekend.

Dit dier past bij jou volgens je sterrenbeeld

Er zijn veel dingen die het beste bij ons zouden passen volgens ons sterrenbeeld. Geliefde, werk, vakantiebestemmingen, tatoeages en nu dus ook dieren. Heb je nog tattoo-inspiratie nodig of een excuus voor een nieuw huisdier (tenzij je een leeuw bent, dan alsjeblieft niet)? Dan is dit het dier dat bij jouw sterrenbeeld past.

Ram: een ram

Ja duh, maar sorry we moeten het wel even benoemen. In het Engels is dit sterrenbeeld Aries, alleen is het in de Nederlandse vertaling gewoon Ram geworden. De ram staat voor actie, doorzettingsvermogen en initiatief nemen, en dit past allemaal goed bij jouw sterrenbeeld.

Stier: een stier

Again, we’re sorry. Maar de Taurus oftewel Stier is een heel koppig sterrenbeeld, dus het dier de stier past goed bij jou. Ook staat de stier voor macht en kracht, en in veel culturen wordt dit dier geprezen en vereerd om zijn stabiliteit en kracht.

Tweeling: een vlinder

De Tweeling is een sociale vlinder en is net zo speels en moeilijk te vangen als een echte vlinder. Ook de veelzijdigheid van jouw karakter komt mooi terug in jouw symbolische dier de vlinder.

Kreeft: een krab

Huh? Ja, wij vonden het ook apart. Hoewel de Kreeft nog steeds jouw dier is, staat de krab symbool voor jouw sterrenbeeld. In het Engels ben jij een Cancer (again, niet het leukste woord), dus heb je eigenlijk niks met een kreeft te maken.

De krab staat voor kwetsbaarheid, intuïtie en soms kun jij als kreeft ook een beetje ‘crabby’ zijn (lees: humeurig). Een krab loopt schuin in plaats van recht, en dit staat symbool voor jouw unieke karakter.

Leeuw: een leeuw

Shocking, vind je niet? De leeuw is natuurlijk de koning van de jungle, en het middelpunt van de belangstelling. Net als jij met jouw sterrenbeeld. De leeuw staat symbool voor moed, bescherming en het aangaan van moeilijke situaties. Hier herken jij jezelf wel in toch, Leeuw?

Maagd: de bij

Jij bent een ‘busy bee’, Maagd. Er wordt gezegd dat bijen nooit slapen, en dat doe jij ook niet. Ook symboliseert dit dier jouw vruchtbaarheid, welvaart en de band die je hebt met moeder aarde.

Weegschaal: een zwaan

De zwaan is een mooi en koninklijk dier en staat voor pracht. Dit past perfect bij jouw sterrenbeeld Weegschaal, en jouw liefde voor mooie dingen en luxe in het leven. Ook is de zwaan natuurlijk het dier dat maar één soulmate heeft in het leven, en dit ultieme romantische verhaal past perfect bij hoe jij het leven ziet.

Schorpioen: een schorpioen

Deze zag je vast aankomen, Schorpioen. Jij kunt net zo intimiderend zijn als een schorpioen, en graaft net zo graag in de diepte. Of dat nu algemene zaken zijn, of in je eigen gevoelens. De schorpioen staat ook symbool voor passie, dominantie en wedergeboorte. Jij bent als Schorpioen ook net zo beschermend over je gevoelens als een echte schorpioen dat is (in het algemeen dan).

Boogschutter: een paard

Dit majestueuze dier past perfect bij jou, Boogschutter. Een paard staat voor een vrije ziel en avontuur, en dat beschrijft jou ook als persoon. Een symbool van vrijheid, reizen en verlangen naar ontdekken.

Steenbok: een geit

De geit staat symbool voor jou standvastigheid en doorzettingsvermogen Steenbok, want er is niemand zoals jij. Jij bent niet te stoppen als je een doel voor ogen hebt, en daar is menig mens jaloers op.

Waterman: een konijn

Dit fluffy diertje kun je wel als huisdier nemen, Waterman. Het konijn heeft enorm veel symbolische betekenissen, maar wat er echt bovenuit steekt is welvaart en intuïtie. Jij houdt jezelf op het rechte pad en denkt veel na over je volgende stap, net als een konijn.

Vissen: een vis

Het is minder erg dan het klinkt, want een vis is niet het meest charmante dier. Toch staat de vis voor creativiteit, geloof, uithoudingsvermogen en rust. En daarnaast ben je de koning van het element water, dus daar mag je best trots op zijn.

Wil je meer weten over je sterrenbeeld? Probeer dan het boek Leven Met De Sterren van Yasmin Boland. 

Lees ook: Van seksstandjes tot romance: dit zegt je sterrenbeeld over jouw seksleven